onlinetabliq onlinetabliq .

onlinetabliq

بودجه كنسرت‌هاي آنلاين تنها ۴۰۰ ميليون تومان است

بودجه كنسرت‌هاي آنلاين تنها ۴۰۰ ميليون تومان است / حضور كم‌رنگ موسيقي نواحي

بودجه كنسرت‌هاي آنلاين تنها ۴۰۰ ميليون تومان است / حضور كم‌رنگ موسيقي نواحيرويداد كنسرت‌هاي آنلاين در سال جاري با بودجه‌ي ۴۰۰ ميليون توماني برگزار شده و ۴۰ گروه توانسته‌اند در اين اجراها به صحنه بروند.

شيوع ويروس كرونا تمامِ رويدادهاي موسيقي را به تعطيلي كشاند. اكنون حدود 17 ماه است كه هيچ كنسرتي در ايران برگزار نشده است. كنسرت‌هاي آنلاين اما كارشان رونق گرفته است. حدود يك سال است كه كنسرت‌هايي به صورت آنلاين و با حمايت دفتر موسيقي، انجمن موسيقي و بنياد رودكي در حال برگزاري است.

نخستين دوره از اين كنسرت‌هاي آنلاين با حاشيه‌هايي همراه بود. بستر پخشي كه براي اين كنسرت‌ها در نظر گرفته شده بود، محدوديت‌هاي تصويري براي اين اجراها اعمال كرد. از آن پس بود كه بستر پخش اين اجراها به اينستاگرام تغيير كرد.

بيشتر بخوانيد: آموزشگاه دف غرب تهران

در سال 1399 سه دوره از كنسرت‌هاي آنلاين ضبط و پخش شد. اين كنسرت‌ها با اينكه عنوانِ «آنلاين» را يدك مي‌كشد، اما در حقيقت آنلاين نبودند و نيستند. يعني اجراها در زمان مشخصي با حضور تيم تصويربرداري، ضبط مي‌شوند و در زمان ديگري و طبق جدولي كه اعلام مي‌شود، پخش مي‌شوند. اين كار البته موجب افزايش كيفيتِ تصوير و صدا مي‌شود.

از ابتداي سال 1400 تا كنون دوره‌هاي چهارم و پنجم اين كنسرت‌هاي آنلاين ضبط و پخش شده است.

 


علي نيكنام‌انزابي مديرعامل انجمن موسيقي ايران به عنوان متولي اصليِ اين كنسرت‌هاي آنلاين به خبرنگار تسنيم مي‌گويد: «اين كنسرت‌ها به همت انجمن موسيقي و با كمك‌هاي دفتر موسيقي برگزار مي‌شود. بنياد رودكي هم در كنار ماست و با در اختيار قرار دادنِ سالن‌هايش ما را كمك مي‌كند. البته بنياد رودكي قرار است از نظر مالي هم به ما كمك كند. چون هنوز كنسرت‌هاي آنلاين‌ به پايان نرسيده و دستمزد برخي از گروه‌ها پرداخت نشده، رقم‌هاي دقيقي كه هزينه شده، مشخص نيست و نمي‌توانم آمار دقيقي ارائه كنم.»

 


در هفته‌ي جاري، ششمين دوره از كنسرت‌هاي آنلاين در آستانه پخش شدن است. تا كنون هيچ آماري از هزينه‌هاي ماليِ اين كنسرت‌ها منتشر نشده است. در اين ميان مشخص نيست كه دفتر موسيقي وزارت ارشاد، بنياد رودكي و البته خود انجمن موسيقي ايران، چه مقدار در برگزاري اين كنسرت‌هاي آنلاين هزينه كرده‌اند.

 


نيكنام انزابي دراينباره مي‌گويد: «دفتر موسيقي براي ما سياست‌گذاري مي‌كند. ما پينشهاد برگزاري كنسرت‌‌هاي آنلاين را به دفتر موسيقي داديم. آنها براي ما سياست گذاري مي‌كنند و در حقيقت امكان بودجه‌اي ما را دفتر موسيقي تعيين مي‌كند. دفتر موسيقي خودش بودجه دارد و از رديف بودجه‌اي خودش در اختيار ما قرار مي‌دهد.»

اين درست است كه هنوز پخش دوره‌ي ششم كنسرت‌هاي آنلاين به پايان نرسيده است، اما به طور حتم مجموعه‌اي مانند انجمن موسيقي، براي برگزاري رويدادي مهم، حتما به داشته‌هاي مالي‌اش نگاه مي‌كند و محدوده‌ي مالي براي خودش و پروژه‌اي كه در دست دارد در نظر مي‌گيرد.

شستشوي فرش دستباف

نيكنام انزابي مي‌گويد: « تلاش شده تا در برگزاري اين رويدادها بيشترين صرفه‌جويي را داشته باشيم و نگاهِ ما كاملا حمايتي بوده است. بيش از هر چيز دنبال اين بوديم كه بچه‌هاي موسيقي كه در دوران كرونا آسيب ديده‌اند و اجرايي نداشته‌اند را حمايت كنيم. مردم هم در اوقات فراغت بتوانند از اين كنسرت‌هاي آنلاين استفاده كنند.»

 


همان‌طور كه از صحبت‌هاي مديرعامل انجمن موسيقي برمي‌آيد، رويداد كنسرت‌هاي آنلاين كه در سال جاري با عنوان «بر خط ماه و نوا» برگزار مي‌شود؛ به دنبال حمايت از هنرمندان موسيقي است. به خصوص هنرمنداني كه در دوران كرونا بيشترين آسيب را ديده‌اند.

 


نيكنام انزابي مي‌گويد: «ما براي برگزاري كل رويداد كنسرت‌هاي آنلاين رقمي در حدود 500 ميليون تومان در نظر گرفتيم. اما حدود 400 ميليون تومان هزينه شده است. در حال حاضر به جمع‌بندي نهايي نرسيده‌ايم و نمي‌توانم آمار دقيقي به شما بدهم. پرداخت دستمزد هنرمندان، هزينه‌ي اقامت و اياب و ذهاب و غذا و البته هزينه ضبط تصويري و ... همه اين‌ها بايد به طور دقيق جمع‌بندي شود تا در نهايت گزارش مالي دقيقي ارائه كنيم. محدوده‌ي كُليِ هزينه‌ها مشخص است و قطعا اين رنج عددي خيلي تغيير نمي‌كند. مشاركت بنياد رودكي را هم بايد در نظر گرفت؛ بنياد رودكي سالن را رايگان در اختيار ما قرار داده است.»

كنسرت‌هاي آنلاين در سه بخش موسيقي ايراني، موسيقي نواحي و موسيقي كلاسيك برگزار مي‌شوند. در اين ميان بر كسي پوشيده نيست كه هنرمندان موسيقي نواحي در دوران كرونا، بيشتر از هر بخش ديگري تحت فشار بوده‌اند. هنرمندان موسيقي ايراني و موسيقي كلاسيك؛ همچنان كلاس‌هاي آموزشي خود را دارند، هر چند به صورت آنلاين، ضبط‌هاي استوديويي خود را هم دنبال مي‌كنند.

 


اما اهالي موسيقي نواحي بسيار تحت فشار هستند و درآمدشان تقريبا به صفر رسيده است. پس در برگزاري كنسرت‌هاي آنلاين به طور طبيعي و البته براساس صحبت‌هاي مسئولان برگزاري اين رويداد، بايد شاهد حضورِ حداكثريِ هنرمندان موسيقي نواحي باشيم. اما در عمل هرگز چنين نشد.

 


مديرعامل انجمن موسيقي مي‌گويد: «در سه دوره‌ي اخيرِ كنسرت‌هاي آنلاينِ «برخط ماه و نوا» حدود 40 گروه اجرا داشته‌اند. در اين ميان 5 يا 6 گروه از اهالي موسيقي نواحي بوده‌اند. ما براي انتخاب گروه‌ها هم فراخوان داشتيم و هم با اعلام آمادگيِ خود گروه‌ها سعي كرديم تناسب را در تعداد شركت‌كنندگان در سه بخش موسيقي نواحي، موسيقي ايراني و موسيقي كلاسيك رعايت كنيم.»

 


وقتي 40 گروه در رويدادي شركت مي‌كنند، اگر بخواهيم به نسبت مساوي سه بخش موسيقي نواحي، ايراني و كلاسيك را داشته باشيم، در هر بخش بايد 13 يا 14 گروه دعوت شده باشند. اما در سه دوره‌ي اخير كنسرت‌هاي آنلاين تنها 5 يا 6 گروه موسيقي نواحي حضور داشته‌اند. اين يعني نه تنها نگاه ويژه‌اي به موسيقي نواحي وجود نداشته، بلكه حتي حقوق آنها هم به شدت پايمال شده است.

 


شايد مسئولان برگزاري اين رويداد، بُعد مسافت و شيوع كرونا را علتِ دعوتِ اندك از اهالي موسيقي نواحي بيان كنند.

رويداد كنسرت‌هاي آنلاين در پلتفرم اينستاگرام پخش مي‌شود. اين اجراها در سه صفحه‌ي بنياد رودكي، انجمن موسيقي ايران و صفحه‌ي «هفدانگ» پخش مي‌شوند. در بين اين سه صفحه، تنها صفحه‌ي «هفدانگ»‌ است كه از نظر محتوا و تعداد مخاطب، كيفيت و اوضاع مناسبي دارد. دو صفحه‌ي ديگر به هيچ وجه بسترهاي مناسبي براي پخش اين آثار ارزشمند نيستند.

 


نيكنام انزابي مي‌گويد: «هر كدام از اين اجراها اگر به صورت حضوري برگزار مي‌شد، شايد بيشتر از 100 مخاطب نداشت. اما در اجراهاي ما ميانگين بازديد هر اجرا حدود 220 نفر است.»

 


شايد بهتر است با مخاطب‌شناسيِ دقيق‌تر، تبليغات وسيع‌تر و استفاده از صفحه‌هاي شخصي هنرمندان، بر تعداد مخاطبانِ اين رويداد افزود. رويدادي كه با بودجه دولتي برگزار مي‌شود و خروجيِ آن بايد در سطح گسترده‌اي در اختيار بازديدكنندگان قرار گيرد.

ششمين دوره از كنسرت‌هاي آنلاين از روز سه‌شنبه 12 مرداد 1400 پخش مي‌شود و تا جمعه 15 مرداد ادامه خواهد داشت.

 


منبع: تسنيم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۵۰:۱۳ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

كمانچه و ديوان و تنبك ميهمان جشنواره موسيقي ايلام

دومين روز از ششمين جشنواره موسيقي استان ايلام، به اجراي گروه موسيقي سيمره (از شهرستان دره شهر)، تكنوازي ديوان و تكنوازي تمبك اختصاص داشت.

 


به گزارش ايلنا، در دومين روز از ششمين جشنواره موسيقي استان ايلام، اجراي گروه موسيقي سيمره (از شهرستان دره شهر) به سرپرستي خدامراد هنرمند و نيز تكنوازي ديوان از مصطفي كارگري و تكنوازي تمبك از محمد مبين جليليان و تكنوازي كمانچه از ميلاد مقدم در صفحات مجازي انجمن موسيقي استان ايلام پخش شد.

 


در رپرتوار اجرايي گروه سيمره، تلفيقي از آواز عليدوستي، به زران، بينا بينا و هه لاو هه لاو و قطعه سيت بيارم با اجراي هنرمندان خدامراد هنرمند (كمانچه)، ابوذر هنرمند (كمانچه)، شايان هنرمند (سنتور)، اشكان هنرمند (تنبك) و امين خداياري (آواز) اجرا شد.

ششمين جشنواره موسيقي استان ايلام با محورهاي موسيقي دستگاهي ايران (گروه‌نوازي، تك‌نوازي)، موسيقي بومي و محلي استان ايلام (گروه‌نوازي، تك‌نوازي)، موسيقي كلاسيك جهاني (تك‌نوازي) و در بخش‌هاي گروه‌نوازي (رقابتي)، آفرينش خلاقانه در تك‌نوازي (غير رقابتي) و اجرا و تجليل از پيشكسوتان (جنبي) برگزار مي‌شود.

مقالات ديگر: آموزشگاه پيانو غرب تهران

با توجه به تداوم وضعيت قرمز كرونا در ايلام و محدوديت‌هاي حضور مخاطبان در سالن‌هاي اجراي موسيقي و به جهت همراهي با مصوبات ستاد استاني كرونا، با تصميم شوراي سياست‌گذاري ششمين جشنواره موسيقي استان، اجراهاي اين دوره جشنواره به صورت مجازي پخش مي‌شود.

 


اين فستيوال به مدت ۹ روز از روز دوشنبه ۴ مردادماه آغاز و تا سه شنبه ۱۲ مردادماه ادامه خواهد شد.

مقالات ديگر: لمينت سراميكي دندان

بر همين اساس، صفحات مجازي انجمن موسيقي ايلام، جشنواره موسيقي ايلام و ايلام هنري به عنوان بسترهاي پخش مجازي معرفي شده‌اند و مخاطبان مي‌توانند براساس زمان‌بندي مشخص شده در جدول، به صورت رايگان اجراها را مشاهده كنند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۲۵:۳۱ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

جشن تولد كودك، 10 توصيه مفيد

جشن تولد كودك، 10 توصيه مفيد

در چند سال اخير درست كردن دكور تولد تبديل به يكي از سخت ترين كار هاي دنيا شده است به طوري كه بيشتر تمركز روي دكور خواهد بود تا روي خود جشن.

جشن تولد كودكان مراسمي شاد و لذت بخش است با اين حال نسبت به تولد بزرگسالان احتياج به دور انديشي بيشتري دارد. برنامه ريزي براي برگزاري تولد ممكن است هر خانم خانه داري را به يك گلوله ي استرس تبديل كنيد. تمام اين ها با رعايت نكته هاي خيلي كوچك رفع ميشود و شما ميتوانيد بدون دلشوره از جشن خود لذت ببريد. سخت ترين قسمت برگذاري جشن تولد انتخاب زمان و تم تولد است و بقيه آنها به راحتي آب خوردن حل ميشود.

تم تولد تهران

اين هم 9 توصيه مفيد براي تجربه ي يك تولد راحت و بدون استرس:

1. يك تم انتخاب كنيد:

اين گزينه ضروري نيست و من به تولد هاي خيلي زيادي رفتم كه بدون تم برگزار شده و بسيار عالي هم بوده اند. داشتن يك تم كمك زيادي به شما ميكند و باعث ميشود كه شما تمام كارهايتان را متمركز روي يك چيز بكنيد و تمام احتياجات تولد را با استفاده از اين تم مشخص كنيد.

با دانستن تم تولدتان ميتوانيد روز مناسبي را براي برگزاري مراسمتان انتخاب كنيد. در انتخاب اين روز موقعيت هاي مناسب براي خودتان و مهمانانتان را هم در نظر بگيريد. براي مثال اگر شما و مهمانانتان از طرفداران ورزش هستيد، روز جشن را با يك مسابقه مهم باهم برنامه ريزي نكنيد؛ مگر اينكه قصد داشته باشيد از اين مسابقه هم در كنار جشن تولد لذت ببريد.

 


2. روز جشن را به اطلاع مهمانانتان برسانيد:

6 تا 8 هفته قبل از جشن به مهمانان خود اطلاع دهيد كه در روز مشخصي جشن تولد گرفتيد. اين كار را با تلفن زدن،پيامك زدن و يا ايميل زدن ميتوانيد انجام دهيد. با اين كار شما مهمانان خود را از قبل اماده ميكنيد و اگر به دلايلي عده اي از آنها نتوانستند در جشنتان شركت كنند شما مطلع ميشويد و كسان ديگري را جايگزين آنها ميكنيد. با اين كار تعداد مهمان هايتان مشخص ميشود.

 


3. ليست مهمان ها را داشته باشيد:

دانستن اينكه چه كساني در جشن تولد حضور دارند باعث ميشود كه آماده باشيد. مثلا ميدانيد كه چه كسي به چه چيزي آلرژي دارد يا احتياج به مراقبت هاي خاص دارد و در صورت بروز مسئله اي با چه كسي بايد تماس گرفت. براي آماده بودن براي همه ي اين ها شما بايد ليست كامل مهمان هاي خود را كه شامل نام و نام خانوادگي، آلرژي يا چيزهاي ديگر، شماره تلفن و آدرس والدين را داشته باشيد تا از بروز هرگونه مشكلي بتوانيد جلوگيري كنيد.

 


4. كارت دعوت بفرستيد:

كارت هاي دعوت جشن تولدتان را ميتوانيد از 3 يا 4 هفته قبل براي مهمانانتان بفرستيد.اين كارت را با توجه به تم جشن تولدتان انتخاب كنيد تا به مهمان هايتان به نوعي اطلاع دهيد كه چه در پيش رو دارند.

 


5. راجع به دكور استرس نداشته باشيد:

در چند سال اخير درست كردن دكور تولد تبديل به يكي از سخت ترين كار هاي دنيا شده است به طوري كه بيشتر تمركز روي دكور خواهد بود تا روي خود جشن. براي جلوگيري از اين مورد منزل خود را با يك يا دو رنگ وسايل تزييني تزيين كنيد و چند مورد مرتبط با تم تولدتان به آن اضافه كنيد. به ياد داشته باشيد كه بچه ها توجه زيادي به دكوراسيون نمي كنند.

 


6. منوي غذا تهيه كنيد:

اگر براي يك مهماني نهار تدارك ميبينيد از غذاهاي سنگين تري استفاده كنيد تا مهمان هاي گرسنه ي خود را سير كنيد و برعكس, اگر براي يك عصرانه تدارك ديده ايد غذاهاي سنگين يا شيرين سرو نكنيد تا شام بچه ها را خراب نكند. هميشه در مهماني ها يك نفر هست كه به محض ورود خوردن را شروع ميكند پس در نظر داشته باشيد كه مقداري غذاهاي سالم يا ساندويچ هاي انگشتي داشته باشيد تا همه ي مهمان ها را خوشحال كنيد.

قاليشويي مجيديه

7. بازي و سرگرمي را فراموش نكنيد:

تولد بچه ها احتياج به كمي هيجان و سرگرمي دارد. در اين كار زياده روي نكنيد ولي حداقل يك يا دو بازي،چند سرگرمي و يك ليست موسيقي خوب رمز موفقيت شماست. بازي و سرگرمي مقداري از فشار و استرس را كم ميكند و به شما اجازه مي دهد كه همراه با مهمانان خود اوقات خوبي داشته باشيد.

 


8. نوشيدني تهيه كنيد:

اگر جشن تولد خود را داخل خانه اي با فرش سفيد برگزار ميكنيد از آبميوه هاي پاكتي و يا داخل قوطي استفاده كنيد تا روي فرشتان نريزد وشربت آلبالو يا آب پرتغال را براي يك مهماني خارج از خانه تدارك ببينيد و برعكس، اگر توي حياط يا جايي خارج از منزلتان تولد ميگيريد در انتخاب نوشيدني ها خلاق تر باشيد و آنها را در ليوان هاي زيبا و متنوع سرو كنيد. اگر شما يك مهماني دو ساعته بگزار ميكنيد براي هر مهمان 4 ليوان نوشيدني در نظر بگيريد.

 


9. زمان بندي قابل تغيير داشته باشيد:

يك برنامه ريزي بدون انعطاف باعث داشتن يك ميزبان پر استرس و كلي مهمان خسته ميشود. به جاي برنامه ريزي مو به مو و دقيق كمي انعطاف به زمان بنديتان اضافه كنيد. چند بازي يا سرگرمي اضافه در ذهن خود داشته باشيد تا در صورت خالي بودن وقت از آنها استفاده كنيد.

 


در شروع مهماني مهمانان خود را به محل تولد هدايت كنيد و نيم ساعت وقت استراحت به انها بدهيد تا اگر عده اي ديرتر به مهماني آمدند احساس نكنند كه از چيزي جا مانده اند.بعد غذاهاي سبك خود را سرو كنيد و بازي هايي را كه در نظر گرفته ايد انجام دهيد و در نهايت كيك را بياوريد و كادو ها را باز كنيد و نيم ساعت وقت استراحت بدهيد تا بچه ها بازي كنند وتمام شيريني هاي را كه خورده اند بسوزانند.

منبع: ني ني بان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۲۸:۳۵ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

افراد سمي براي زندگي مشترك چه كساني هستند؟

افراد سمي براي زندگي مشترك چه كساني هستند؟
افراد سمي براي زندگي مشترك چه كساني هستند؟

ايسنا/همدان يك دكتري روانشناس در همدان گفت: برخي از افراد براي ازدواج و زندگي مشترك سمي هستند و در صورت انتخاب كردن چنين افرادي ، زندگي مشترك با مشكلات و تعارضات بسياري همراه خواهد شد.

دكتر ياسر عزيزي ‌سعيد در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه هيچ فردي كامل نيست و همه افراد داراي ويژگي‌ها و رفتارهاي نادرستي هستند، تصريح كرد: نمي‌توانيم اين افراد را دليل نابودي زندگي مشترك لحاظ كنيم اما برخي از رفتارها هستند كه مي‌تواند زندگي عاطفي و ازدواج را با خطرات و گرفتاري‌هايي مواجه كند.

وي افزود: افرادي كه داراي انواع مختلف اختلالات شخصيتي هستند به‌هيچ عنوان براي زندگي مشترك توصيه نمي‌شوند، اينگونه افراد به معناي واقعي كلمه زندگي رابراي همسر خود تلخ خواهند كرد.

وي با اشاره‌اي به اعتياد نيز گفت: اعتياد يكي ديگر از انواع اختلالات است و هرگونه وابستگي شديد و افراطي فرد به هرعاملي كه باعث شود شخص بدون آن مورد آشفته شود، اين اعتياد مي‌تواند در هر زمينه‌اي شود و فرد را معتاد به خود كند كه از اين قبيل اعتيادها مي‌توان به اعتياد انواع مواد مخدرو مشروبات الكلي،بازي‌هاي اينترنتي،فيلم هاي پورن و... مي‌توان اشاره كرد.
مهم‌ترين معيارهاي يك ازدواج موفق چيست؟
مقالات ديگر:قاليشويي حكيميه
عزيزي سعيد يكي از اصلي ترين معيار هاي ازدواج را جذابيت ظاهري دانست و اظهار كرد:تا اين مورد وجود نداشته باشد حتي اگر بقيه مواردهم حاضر است پس ازمدتي فرد دچار دل زدگي مي شود در واقع اين مورد هماني است كه طرف ميگويد "به دلم نشست" به دل نشستن در هرفرد فرق ميكند وممكن است فرد الف از نظر من زيبا است اما از نظر شما نه .

اين روانشناس در ادامه ياد آور شد: اين مورد به گونه‌اي نيست كه با گذر زمان حل شود، درست است كه زيبايي بعداز مدتي معمولي مي‌شود اما نازيبايي و به دل ننشستن هيچ‌گاه عادي نخواهد شد و چه بسا فكر مشغولي‌هايي براي فرد و مقايسه همسرش با ديگران در ذهنش ايجاد كند و در نهايت اين روند منجر به دلسردي از همسر مي‌شود.

عزيزي سعيد ديگر معيار ازدواج را تناسب داشتن و نزديك بودن به لحاظ خانوادگي،فرهنگي و جهان بيني برشمرد و گفت: اين موارد تاثير زيادي در ايجاد آرامش در زندگي مشترك دارد و اين تفكر كه من با خود فرد ازدواج مي‌كنم به اين معني است كه خودش برايم مهم است نه خانواده‌اش، ديدگاه اشتباهي است، زيرا در طول زندگي ناگزير ارتباطاتي با خانواده فرد وجود دارد و هرچند اين رابطه تنگاتنگ هم نباشد اما در زندگي زوجين اثر گذار خواهد بود.

وي از نزديك بودن شرايط وديدگاه‌هاي اقتصادي دختر و پسر بيان كرد: هنگامي كه زوجين از نظر شرايط مالي به يكديگر نزديكتر شوند و از نظر ديدگاهي كه نسبت به خرج كردن درآمد و حتي نحوه ايجاد درآمد و به نوعي نظرشان نسبت به دخل وخرج يكسان و يا نزديك به هم شود تنش كمتري را در زندگي مشترك تجربه خواهند كرد.

اين روانشناسي با اشاره به نزديك بودن خلق وخوي و ارتباط با اطرافيان ،افزود: هر چه تفاهم بيشتري در ميزان ارتباط و معاشرت با خانواده و دوستان بين زوجين ايجاد شود خشنودتر خواهند بود.
مقالات ديگر: دفتر ازدواج شيك غرب تهران
وي افراد را از نظر تيپ شخصيتي به برونگرا و ميان گرا و درونگرا تقسيم و اظهار كرد: افراد برونگرا تمايل زيادي به رفت وآمد دارند و در ارتباطات باهيجان و گرم هستند، حال تصور كنيد فردي برونگرا با شخصي كه درونگراست ازدواج كند، فرد درونگرا كه در خانه ماندن را به بودن در جمع ترجيح مي دهد و زودتر از زوج برونگرايش خسته مي‌شود چون به هيجانات كمتري براي برانگيخته شدن نياز دارد.

عزيزي سعيد در ادامه گفت: گذشته از اختلاف نظراتي كه اين دو فرد براي برقراري ارتباط با ديگران دارند،در رابطه با خودشان نيز دچار مشكلاتي مي‌شوند و هرچه اين دو نفر در دو طرف پيوستار درونگرايي و برونگرايي باشند به همان ميزان دنياي متفاوتي را تجربه مي‌كنند و ازهم دورتر مي‌شوند.

وي در پايان به آخرين معيار ازدواج يعني داشتن موضوعات مشترك پرداخت و تصريح كرد: هر چه موارد مشترك بيشتر شود در نتيجه بهتر مي‌توان با يكديگر صحبت كرد و همكلام وهمراه شد در نتيجه صميميت عاطفي را به دنبال خواهد داشت‌ كه اين موارد مشترك مي‌تواند علاقه مندي‌هاي مذهبي،سياسي،ورزشي،و... شود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۲۶:۱۴ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

برنامه هاي اموزشي اتي مهارت محور مي شوند

مديركل دفتر برنامه ريزي وتوسعه اجتماعي وزارت ورزش و جوانان خبرداد:
برنامه هاي اموزشي اتي مهارت محور مي شوند
مديركل دفتر برنامه ريزي وتوسعه اجتماعي با تاكيد بر برگزاري دوره هاي اموزشي و دانش افزايي مهارت محور از تداوم اين كلاس ها براي مديران ، روانشناسان ومشاوران حوزه ازدواج و خانواده خبرداد.

به گزارش پايگاه خبري وزارت ورزش و جوانان، اعظم كريمي كه در آيين اختتاميه دوازدهمين دوره ي ملي دانش افزايي مديران ، روانشناسان و مشاوران مراكز تخصصي ازدواج وخانواده سخن مي گفت ، اين نكته را متذكر شد در پايان هر دوره تلاش شده با نياز سنجي و بهره گيري از نقطه نظرات اساتيد اين حوزه ، دوره هاي جديد بامحتوايي متفاوت و كاربردي تر ار دوره هاي قبل برگزار شود.
وي توضيحاني را درخصوص فلسفه برگزاري دوره هاي دانش افزايي ارائه كرد و افزود : احساس كرديم مسائل مربوط به خانواده كاملا رو به تغيير است موضوعاتي كه شما مشاوران عزبزدر مراكز خود بسيار با ان مواجه هستيد كه شايد پيش از ان وجود نداشت.
مقالات ديگر: قاليشويي حكيميه
مديركل دفتر برنامه ريزي وتوسعه اجتماعي ياداور شد : زندگي متعير جهان امروز ،تاثير رسانه ها، تغيير سبك خانواده و شبكه هاي اجتماعي ، مسائل نوظهور را به وجوداورده است، اگر امروز به عنوان فعالان اين حوزه به موقع از آنها آگاه نشويم و نتوانيم تجربيات خودمان را به اشترتك بگذاريم مشكلات مرتفع نخواهد شد.
وي ادامه داد: بنابراين با يك نظر سنجي گسترده و نياز سنجي از سراسر كشور دوره هاي دانش افزايي شكل گرفت و هرباربه موضوع جديدي پرداخته شد و نويد اين راخواهيم داد كه درآينده تمركز دوره هاي دانش افزايي ما برروي مسايل كابردي و مهارت محور خواهدبود.
مقالات ديگر : محضر عقد شيك پونك
اعظم كريمي با اشاره به محدوديت هاي فضاي مجازي در برگزاري دوره هاي اموزشي برخط اظهار اميدواري كرد اين دوره هاي آموزشي بتواند بخشي از نيازهاي كارشناسان ، متخصصان، روانشناسان و مشاوران حوزه ازدواج وخانواده را فراهم ساخته باشد.
وي در بخشي ديگر از سخنانش بهره مندي از رسانه هاي نوين و فضاي مجازي توسط مشاوران و روانشاسان را مورد توجه قرار داد و گفت : متاسفانه خلا روانشناسان متخصص در فضاي مجازي و دربخش توليد محتواي كشور وجود دارد كه بايد اين مهم مورد توجه قرار بگيرد.

مديركل دفتر برنامه ريزي و توسعه اجتماعي استقبال از دوره هاي اموزشي و دانش افزايي به ميزباني آذربايجان شرقي را قابل توجه توصيف كرد و ادامه داد: حدود چهارصد وبيست مركز تخصصي در سراسر كشور فعال هستند كه بيش از ۳۵۰ نفر در اين دوره اموزشي و دانش افزايي شركت كردند .
وي اين استقبال را بيانگر علاقمندي اين قشر فرهيخته به دانش افزايي دانست و تصريح كرد : اين اقبال عمومي به ما انگيزه تداوم برگزاري اين دوره هاي دانش افزايي را با نگاه تخصصي تر داد.
كريمي خاطر درپايان از تمامي همكاران و فعالان برگزاركننده اين دوره هاي آموزشي قدرداني كرد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۱۱:۳۷ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)