onlinetabliq onlinetabliq .

onlinetabliq

مردي كه بيش از ۵۰ هزار نوزاد در رفسنجان را به دنيا آورد

مردي كه بيش از ۵۰ هزار نوزاد در رفسنجان را به دنيا آورد

 


بهترين متخصص زنان و زايمان تهران

سعيد ستاريان تنها متخصص مرد زنان و زايمان در رفسنجان كه طي ۴۷ سال تا كنون بيش از ۵۰ هزار نوزاد را به دنيا آورده است به دلايل حاذقي، متعهدي، مهرباني، اخلاق خوب و وظيفه شناسي لقب ستاره شهر را به خود گرفت و در آئيني از وي تجليل به عمل آمد.

خانه » اسلايد شو » مردي كه بيش از ۵۰ هزار نوزاد در رفسنجان را به دنيا آورد
سعيد ستاريان متولد سال ۱۳۱۸ در آذربايجان شرقي است؛ تخصص خود را در رشته زنان و زايمان در سال ۵۳ از دانشگاه تهران دريافت و به رفسنجان سفر مي كند و تا به امروز در رشته تحصيلي خود مشغول و فرزندان زيادي را به دنيا آورده است.

 

به گزراش خانه خشتي؛ وي روز دوشنبه در آئين ديدار با ستاره ها، در محل جهاد دانشگاهي رفسنجان، در مورد دليل سفر خود به رفسنجان اظهاركرد: آن زمان پزشكان هندي در رفسنجان به مداواي بيماران مي پرداختند كه يكي از پزشكان رفسنجان به نام عباس ميرزايي به دليل نبود پزشك متخصص زنان و زايمان ايراني در رفسنجان به تهران آمده و با اصرار از من درخواست حضور در رفسنجان را داشت.

 

ستاريان ادامه داد: من به دليل اينكه قرار بود استاديار دانشگاه تهران شوم نمي پذيرفتم ولي وقتي متوجه شدم زنان باردار در رفسنجان براي به دنيا آمدن فرزندشان يا بايد رنج سفر به شهرستان هاي مجاور از جمله يزد را متحمل مي شدند يا به خاطر اقتصاد ضعيف و فقير بودن خود يا فرزندشان تلف مي شدند پذيرفتم كه يك ماه به رفسنجان بيايم و دستيار پزشك هندي شوم.

 

وي افزود: عباس ميرزايي متخصص داخلي بود و آن زمان مدير بهداشت رفسنجان بود و مشكلات زايمان براي زنان باردار را كه مي ديد چاره اي جز پيدا كردن متخصص و به كارگيري وي نداشت، رفسنجان هم متخصص زنان و زايمان نداشت براي همين با پدرم آشنا بود و به تهران براي راضي كردن من آمده بود.

اين پزشك تصريح كرد: قرار بود به مدت يك الي ۲ ماه در رفسنجان بمانم امّا ۴۷ سال است كه اين يك ماه هنوز از راه نرسيده است، با يكي از دختران رفسنجان ازدواج كردم و داراي ۴ فرزند پسر هستم عشق به مهرباني مردم رفسنجان مرا در اين خطه ماندگار كرده است.

 

وي با اشاره به اينكه رشته مامايي و زنان و زايمان سخت ترين حرفه است و با متولد جاني سر و كار داريم افزود: دقيقه اوّل در به دنيا آمدن نوزاد خيلي مهم است بايد پزشك داراي خونسردي و قدرت باشد تا نوزاد را با رعايت اصول علمي پزشكي به دنيا بياورد در دقيقه اوّل چون اكسيژن در اين زمان بايد به مغز برسد اگر سهل انگاري شود ممكن است نوزاد عقب مانده شود و عمري هم خود و هم والدين متحمل رنج شوند.

 

ستاريان به زنان باردار توصه مي كند در زمان بارداري ورزش هاي پياده روي و شنا را انجام دهند و نيز از پريشان حالي و آنچه موجب افسردگي مي شود پرهيز كنند؛ كه با انجام ورزش ها و پرهيز از نشستن ها، مي توانند زايمان طبيعي بدون عوارض را به جاي زايمان به روش سزارين انتخاب كنند.

 

وي تأكيد كرد: در زمان حاضر زنان پياده روي نمي كنند، ورزش و دوچرخه سواري نمي كنند زندگي ها ماشيني و راحت شده و ورزش ها منسوخ شده به همين دليل زنان دوست دارند فرزندان خود را با روش عمل جراحي سزارين به دنيا بياورند.

 

وي كه مردي مهربان و دلسوز است هزينه هاي زايمان را اقشار بي بضاعت دريافت نمي كند و مراجعين زيادي حتي از استان هاي ديگر كشور دارد، به گفته وي طي ۴۷ سال در رفسنجان روزانه بيش از ۴ فرزند را متولد مي كند كه جمعا بيش از ۵۰ هزار نوزاد را به دنيا آورده است.

 

مصطفي بخشي معاون سياسي امنيتي فرمانداري رفسنجان هم در اين آئين ضمن قدرداني از زحمات اين پزشك، از مسئولان خواست به ديدار شاخص هاي شهرستان بروند و ياد كردن از آن ها بايد در مسئولان نهادينه شود.

 

وي افزود: پزشكي كه سال هاي زيادي از عمر خود را به دور از وطن و زادگاهش براي مردم رفسنجان خدمت كرد جاي ستايش است.

 

زهرا رسايي مدير جها دانشگاهي رفسنجان هم در اين آئين اظهار كرد: نقش دكتر ستاريان در بيشتر خانواده هاي رفسنجان برجسته است و بهترين خاطرات زندگي شان با اين پزشك گره خورده است.

وي افود: هر خانواده اي در اين شهرستان يك يا چند فرزند را توسط اين پزشك به دنيا آورده است.

 

رسايي عنوان كرد: به پاس قدزداني از وي با كميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر رفسنجان در رابطه با نامگذاري بوستان يا خياباني به نام دكتر ستاريان صحبت كرديم و قرار شد در اين كميسيون به اجماع برسند و نام اين پزشك متعهد كه بر دل هاي خانواده ها ثبت است براي بوستان يا خياباني نيز ثبت شود.

 

روز دوشنبه با حضور جمعي از مسئولان طي آييني با همكاري جهاد دانشگاهي رفسنجان از زحمات دكتر ستاريان قدرداني و تجليل به عمل آمد.

تشخيص ام اس با نوار عصب عضله

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۳۲:۳۰ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

درصد ناچيزي از مكمل‌هاي ورزشي، قابل اعتمادند

درصد ناچيزي از مكمل‌هاي ورزشي، قابل اعتمادند

باشگاه ورزشي بانوان سعادت آباد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي اراك: بيش از نيمي از مكمل‌هاي مصرفي در باشگاه‌هاي ورزشي، به لحاظ كيفيت و كارايي قابل اطمينان نيستند.


درصد ناچيزي از مكمل‌هاي ورزشي، قابل اعتمادندبه گزارش خبرگزاري صداوسيماي مركز اراك؛ عباس عليمراديان با اشاره به اينكه ۷۰ درصد مكمل‌هاي ورزشي قابل اطمينان نيستند، بيان كرد: تنها محل مجاز توزيع و فروش انواع مكمل‌ها، داروخانه‌ها هستند و ساير مراكزي كه به عنوان محل فروش اين مكمل‌ها فعاليت مي‌كنند به هيچ عنوان داراي صلاحيت و مجوز قانوني نيستند.

او افزود: توسعه باشگاه‌هاي بدنسازي، حكايت از استقبال افراد جوان و نوجوان جامعه به اين رشته ورزشي دارد. اما، نكته‌اي كه نبايد از آن غافل بود، ورود مكمل‌هاي ورزشي از نوع تقلبي و قاچاق به محيط باشگاه‌هاي بدنسازي است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي اراك با اشاره به اينكه مكمل‌هاي ورزشي به صورت نامطمئن در اختيار ورزشكاران قرار مي‌گيرد، تاكيد كرد: بازرسان معاونت غذا و دارو به صورت مداوم از داروخانه‌ها بازديد مي‌كنند؛ از همين رو ميزان تخلفات و كشفيات مكمل‌هاي ورزشي غير مجاز در داروخانه‌ها بسيار كم بوده به طوري كه طبق آمار موجود ميزان اين تخلفات كمتر از يك درصد است؛ در عين حال، ميزان مكمل‌هاي غيرمجاز كه در مكان‌هاي غيررسمي و باشگاه‌هاي ورزشي به فروش مي‌رسد، نسبتاً بالا است.

دكتر عليمراديان گفت: از روي ظاهر پودر‌هاي مكمل هم نمي‌توان سلامت آن‌ها را تشخيص داد؛ به همين خاطر هم افرادي كه اين قبيل محصولات را از مكان‌هايي غير از داروخانه‌ها تهيه مي‌كنند، حتماً بايد به وجود برچسب TTAC روي محصول دقت و كد UID يا كد اصالت را در سايت www.ttac.ir چك كنند تا مبادا به جاي پودر‌هاي مكمل واقعي به آن‌ها پودر‌هاي تقلبي فروخته شود و به جاي رشد و تقويت عضلاتشان به انواع و اقسام بيماري و مسموميت دچار شوند.

او در انتها از ورزشكاران به خصوص جوانان خواست در صورت مصرف مكملها، حتما ضمن تحقيق اوليه، با مربيان مجرب و البته پزشكان نيز مشورت بگيرند سپس اقدام به مصرف نمايند.

قاليشويي لويزان

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۴۶:۴۸ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

موارد استفاده از فيزيوتراپي چيست ؟

موارد استفاده از فيزيوتراپي چيست ؟
پايگاه خبري تحليلي مثلث آنلاين:

فيزيوتراپي قيطريه

فيزيوتراپي يك روش درماني بسيار مفيد براي آسيب، اختلال و بيماري است. با استفاده از روش هاي فيزيكي خاص، به بازيابي تحرك، عملكرد و حركت در ناحيه آسيب ديده كمك مي كند. فيزيوتراپي از اطلاعات آزمايش شده و تحقيق شده در مورد نحوه عملكرد بدن استفاده مي كند و از روش هاي تاييد شده پزشكي براي درمان استفاده مي كند.


فيزيوتراپي همچنين براي جلوگيري از آسيب يا گاها آسيب بيشتر در قسمتي كه قبلاً تحت فشار قرار گرفته است بسيار مفيد است. اين به طور گسترده اي مورد استقبال است زيرا افراد در هر سني مي توانند با مديريت و حفظ شكل و سلامت عالي از مزاياي آن بهره مند شوند و در نتيجه از آسيب يا بيماري جلوگيري كنند.

فيزيوتراپي يك شغل مبتني بر مدرك است كه در آن متخصصان به خوبي آموزش ديده، ماهر و با تجربه بهترين مراقبت و درمان را ارائه مي دهند.


فيزيوتراپيست‌ها به خوبي مورد تحقيق قرار گرفته‌اند و از مهارت‌ها و تجربيات گسترده خود براي بهبود موقعيت‌هاي پيچيده مانند تنفسي، عصبي، قلبي عروقي و عصبي-عضلاني استفاده مي‌كنند. اگر آسيبي داريد يا با مشكلي روبرو هستيد، بايد تحت درمان فيزيوتراپيست متخصص قرار بگيريد تا اين مشكلات رفع شود.

مراجعه به فيزيوتراپيست
فوايد فيزيوتراپي
ما در زير برخي از شرايطي كه فيزيوتراپي به ارائه بهترين نتايج ممكن كمك كرده است را فهرست مي كنيم.


از بين بردن يا كاهش درد
بيماراني كه از آرتريت، كشيدگي عضلاني / رگ به رگ شدن يا تاندونيت رنج مي برند از استفاده از تكنيك ها و تمرينات درماني مانند تحرك بافت نرم يا استفاده از روش هايي مانند TENS، IFC و سونوگرافي سود مي برند. اين درمان‌ها به كاهش درد كمك مي‌كنند و در نتيجه طبيعي بودن را تضمين مي‌كنند. براي اطلاعات بيشتر در اين مورد مي توانيد در دپارتمان تخصصي فيزيوتراپي احمدي گل ، مقالات در مورد فيزيوتراپي در منزل ،سكته مغزي ،سالمندان و آسيب هاي ورزشي را مي توانيد مطالعه كنيد.

به جلوگيري از جراحي كمك مي كند
بياييد با اين روبرو شويم. همه ما در دوران سختي همه گيري كرونا زندگي مي كنيم و هيچ كس نمي خواهد به بيمارستان مراجعه كند يا تحت عمل جراحي قرار گيرد. با اين حال، برخي شرايط اجتناب ناپذير وجود دارد كه جراحي آخرين راه حل است. فيزيوتراپي مي تواند با مديريت و درمان در مراحل اوليه به جلوگيري از اين امر كمك كند. همچنين در برنامه هاي توانبخشي قبل و بعد از آن براي كاهش عوارضي كه ممكن است در جراحي رخ دهد مفيد است. اگر در تهران ،كرج يا اطراف آن زندگي مي كنيد، مي توانيد از خدمات فيزيوتراپي در منزل بهره ببريد كه ديگر نيازي به مراجعه به مراكز درماني نخواهيد داشت.


بهبود قدرت و هماهنگي كلي
در حالي كه فيزيوتراپي براي كاهش درد در حين يا بعد از جراحي بسيار مفيد است، اما به بهبود قدرت و استحكام كلي بدن نيز كمك مي كند. آيا مي دانيد فيزيوتراپي شامل تمرينات و كشش هاي خاصي است كه به هماهنگي تجمعي بدن كمك مي كند؟ بنابراين، اگر با علائم سرگيجه يا سرگيجه مواجه هستيد، به شما پيشنهاد مي كنيم به فيزيوتراپيست جهت مشاوره مراجعه نماييد.

كاهش وابستگي به داروها
هر دارويي كه بيمار مصرف مي كند در مقطعي از زندگي عوارض جانبي دارد. شرايط خاصي از بيمار مي طلبد كه براي كنترل يا درمان بيماري خود داروهايي مصرف كند. با اين حال، مواردي مانند جراحي وجود دارد كه در آن بيمار براي تسكين درد به دارو وابسته است. ما فيزيوتراپي را به عنوان يك گزينه جايگزين براي رفع اين نگراني و كاهش وابستگي و عوارض جانبي ناشي از داروها پيشنهاد مي كنيم.

تقويت عملكرد قلب و عروق و ظرفيت ريه
جراحي پس از سكته مغزي نيازمند مراقبت شديد و برنامه ريكاوري است. فيزيوتراپي به بيماران پس از سكته قلبي كمك مي كند تا درجه و حس جهت، حركت و تعادل خود را بازيابند. فيزيوتراپيست هاي مجرب به بيماران كمك مي كند تا با سبك زندگي سالم روزانه خود سازگار شوند. مي‌توانيد براي برنامه‌هاي ويژه در مورد تمرينات تنفسي كه به بازيابي ظرفيت بهينه ريه و جريان خون در بدن كمك مي‌كند.


مديريت و پيشگيري از آسيب هاي مرتبط با ورزش
ما مي دانيم كه ورزش تماماً در مورد چابكي است و ورزش هاي مختلف مي توانند خطر را براي انواع خاصي از شرايط مانند پارگي ACL، آرنج گلف بازان، فشار همسترينگ افزايش دهند. فيزيوتراپي در چنين شرايطي بسيار مهم و مفيد است زيرا درمان بسيار خاصي را براي بهبود استقامت و رفع مشكل علامتي ارائه مي دهد. به غير از صدمات، ورزشكاران و ورزشكاران از جلسات منظم فيزيوتراپي بهره مند مي شوند. تيم فيزيوتراپيست ماهر به بهبود گردش خون و تقويت عضلات بدن كمك مي كند. اين انعطاف‌پذيري را افزايش مي‌دهد كه هر بازي را كه بازي مي‌كنيد بهبود مي‌بخشد.

تناسب اندام در تمام سنين و مراحل
پيري هميشه خوشايند نيست. اين عوارض خاصي را به همراه دارد كه سبك زندگي روزمره را مختل مي كند. اينها شامل آرتريت روماتوئيد RA، پوكي استخوان، سياتيك، زوال عقل، گردن درد، كمردرد، تعويض مفصل زانو و غيره است. همه اين بيماري ها را مي توان با فيزيوتراپي كنترل و مديريت كرد.

مديريت بيماري هاي قلبي و ديابتي
اغلب مشاهده شده است كه بيماران ديابتي از ناراحتي هايي مانند درد زانو، شانه و كمر رنج مي برند. اين اغلب به دليل سطح نامتعادل قند در بدن است. برنامه هاي فيزيوتراپي اختصاصي وجود دارد كه به مديريت درد ناشي از ديابت كمك مي كند. اين طرح ها همچنين به كنترل سطح قند كمك مي كند. فيزيوتراپيست هاي متخصص به راهنمايي بيماران در مورد نوروپاتي ديابتي، پاي ديابتي و غيره كمك مي كنند.

سهولت مراقبت از بارداري و پس از زايمان
بارداري سفر زيبايي است. با اين حال، بسياري از زنان در اين سفر با مشكل مواجه مي شوند زيرا بدن آنها دستخوش تغييرات اساسي مي شود كه بر سلامتي و سلامت كلي تأثير مي گذارد. بسياري از زنان با مشكلاتي مانند نوسانات هورموني، دشواري در انجام فعاليت هاي معمول به دليل افزايش وزن، تغيير عادات و غيره مواجه هستند

بهبود سلامت روان
از ميان تمام فوايد شگفت انگيز فيزيوتراپي، سلامت روان مهمترين آنهاست. ما اين را صرفاً از جهت "احساس شادي و سلامت" نمي گوييم. ما درك مي كنيم كه سلامت روان بسيار بيشتر از اين است. در يك متخصص فيزيوتراپي مجرب، اين واقعيت را تأييد و از آن حمايت مي كند كه احساس خوب در بدن شما نه تنها براي انجام كارهاي روزانه مهم است، بلكه براي بالا بردن اعتماد به نفس شما در هر كاري و هر كجا كه مي رويد، مهم است. به همين دليل است كه ما به شما كمك مي كنيم تا پتانسيل واقعي و كامل خود را درك كنيد.

قاليشويي دردشت

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۵۹:۳۱ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

چرا دانشجويان به دنبال بازگشايي دانشگاه‌ها با استرس مواجه شدند؟

چرا دانشجويان به دنبال بازگشايي دانشگاه‌ها با استرس مواجه شدند؟

مركز مشاوره ونك

ايسنا/خراسان رضوي مشاور تحصيلي و شغلي مركز مشاوره جهاددانشگاهي گفت: مهارت و آشنايي نداشتن دانشجويان با شرايط موجود بازگشايي دانشگاه‌ها باعث شده است دچار اضطراب يا استرس شوند.

دكتر نجمه آزادفر در برنامه گذر از واهمه به بررسي و ارائه راهكار در خصوص مشكلات تحصيلي و شغلي دانشجويان به دنبال بازگشايي دانشگاه‌ها پرداخت و اظهار كرد: با توجه به شرايط كرونا، كلاس‌هاي آموزشي دو سال به صورت مجازي برگزار شد و اكنون به دنبال بازگشايي دانشگاه‌ها در حال گذار از يك مرحله به مرحله ديگر هستيم؛ اين موضوع شكاف ايجاد مي‌كند و زماني كه به وجود آمد، دانشجويان در اين شكاف قرار مي‌گيرند.

وي افزود: براي عبور از اين گذار بايد تمهيداتي داشته باشيم تا بتوانيم به سلامت از يك مرحله به مرحله ديگر وارد شويم. مهارت‌ها و آشنايي‌ با شرايط موجود از جمله تمهيداتي است كه بايد به كار گرفت. شايد مهارت و آشنايي نداشتن دانشجويان با شرايط موجود باعث شده است دچار اضطراب يا استرس شوند. بنابراين اين مرحله گذار بيشتر استرس و يك فشاري را بر روي افراد ايجاد مي‌كند.

مشاور تحصيلي و شغلي مركز مشاوره جهاددانشگاهي با بيان اينكه اين استرس مي‌تواند مثبت يا منفي باشد، تصريح كرد: استرس براي افراد به اين دليل ايجاد مي‌شود كه با موقعيت ناآشنا هستند و راهكار اين است كه از آن موقعيت ناآشنا اطلاعاتي را به دست آوريم و مهارت و توانايي خود را در مواجهه با آن افزايش دهيم.

وي عنوان كرد: دانشجويان قبل از ورود به كرونا در كلاس‌هاي آموزشي به صورت حضوري حاضر بودند و اين تجربه‌ را داشتند اما اكنون به دليل كرونا دو سال به كلاس‌هاي مجازي عادت كردند و اين امر باعث استرس آن‌ها به دنبال بازگشايي دانشگاه‌ها شده است. اضطراب و استرس بيشتر از حد، فرد را با مشكل مواجه مي‌كند.

آزادفر خاطرنشان كرد: اما اين نكته را در نظر داشته باشيم كه دوره حضوري و مجازي مزايا و معايبي دارد و اگر از اين مرحله گذار آگاهي داشته باشيم و تمام جوانب مسئله را در نظر بگيريم خود به خود اضطراب و استرس كمتر مي‌شود. بنابراين بايد به جنبه‌هاي مثبت موضوع متمركز شويم تا دچار استرس نشويم. اضطراب‌ها ممكن است براي ما مشكل ايجاد كند و باعث شود كه از ديگران فاصله بگيريم و دچار افسردگي شويم.

وي بيان كرد: زماني كه كلاس‌هاي مجازي شكل گرفت، يكي از مشكلات دانشجويان تعامل بود و حجم زيادي از مسائل رواني ما را شكل داد زيرا بُعد اجتماعي افراد بيشتر از بُعد فردي است. در كلاس‌هاي مجازي آن رابطه اجتماعي به حداقل رسيد و حتي گاهي اساتيد، كلاس‌ها را به صورت آفلاين برگزار مي‌كردند و دانشجويان نمي‌توانستند به راحتي با استاد خود ارتباط برقرار كنند.

مشاور تحصيلي و شغلي مركز مشاوره جهاددانشگاهي اضافه كرد: براي اينكه دانشجويان در كلاس‌هاي حضوري با استرس مواجه نشوند بايد مجدد اهداف بلند مدت، ميان مدت و كوتاه مدت خود را بازنويسي كنند و بدانند كه چرا به دانشگاه آمدند و مي‌خواهند به كجا برسند. همچنين بايد ارزش‌هاي درس خواندن را براي خود ترسيم و سپس مسير را براي خود طراحي كنند.

آزادفر اظهار كرد: در دوران كرونا امتحانات هم به صورت مجازي بود و دانشجويان با كمك از ديگران و حتي باز كردن كتاب به سوالات پاسخ مي‌دادند و حضوري شدن كلاس‌ها ممكن است براي عده‌اي مشكل باشد اما توصيه مي‌كنم كه دانشجويان در كنار درس خواندن با كمك همديگر در دروسي كه مشكل دارند به رفع آن‌ها بپردازند تا در زمان امتحانات با مشكل مواجه نشوند. بنابراين دانشجويان با برنامه‌ريزي اين آمادگي رواني را براي موقعيت‌هاي جديد خود فراهم كنند تا با استرس مواجه نشوند.

نوار مغز

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۲۴:۲۱ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

چرا بايد مثبت انديش و خوشبين باشيم؟

چرا بايد مثبت انديش و خوشبين باشيم؟

روانشناس جنت آباد

ايسنا/لرستان يك روانشناس گفت: با مثبت انديشي به جاي تمركز بر مشكلات و نقاط منفي فرصت‌هايي را پيش روي خود خواهيد ديد كه شما را به نتايج بهتري سوق مي‌دهد.

 


علي درخشان در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: دلايل زيادي براي مثبت انديشي وجود داردٰ، اول از همه اين‌كه مثبت انديشي ميزان استرس را كاهش مي‌دهد و باعث مي‌شود شما احساس آرامش بيشتري داشته باشيد، در نتيجه شب‌ها خواب بهتري را تجربه كرده و در طول روز از آرامش روحي بيشتري برخوردار باشيد.

 


وي با اشاره به اين‌كه افراد مثبت‌انديش سريع‌تر با استرس كنار مي‌آيند، عنوان كرد: مثبت انديشان اگر در يك موقعيت ناخوشايند قرار بگيرند بيشترين تمركزشان روي اين است كه هرچه سريع‌تر خود را از اين موقعيت خارج كنند، در واقع آن‌ها چون عادت ندارند روي افكار منفي خود تمركز كنند كمتر در معرض استرس قرار مي‌گيرند.

 


درخشان ادامه داد: طي تحقيقات انجام شده افرادي كه افكار مثبت دارند از سلامت جسمي و عمر طولاني‌ با كيفيت‌تري برخوردار هستند، احساسات و افكار منفي به سرعت شروع به آسيب رساندن به اعضاي بدن مي‌كنند، استرس و افكار افسرده مشكلات جسمي فراواني را به وجود مي‌آورند كه عبارتنداز مشكلات خواب، گرفتگي ماهيچه‌ها، مشكلات قلبي عروقي، ديابت و ...

 


اين روانشناس تصريح كرد: افراد مثبت انديش در اولين برخورد احساس خوبي به طرف مقابل خود القاء مي‌كنند و بيشتر مورد توجه ديگران قرار مي‌گيرند، به همين علت معمولاً دوستان زيادي دارند و در زندگي اجتماعي خود فعال‌تر بوده و راحت با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنند.

 


وي با اشاره به اين‌كه افراد مثبت انديش از روبرو شدن با مشكلات نمي‌ترسند و تمركزشان بيشتر روي حل مشكلات است در نتيجه در شرايط دشوار بهترين تصميم‌ها را مي‌گيرند، عنوان كرد: تفكر مثبت منجر به اعتماد به نفس بيشتر مي‌شود، مثبت انديشي باعث مي‌شود تا هرگز نخواهيد جاي كس ديگري باشيد و ياد مي‌گيريد كه خودتان را دوست داشته باشيد و هميشه خودتان باشيد.

 


درخشان با اشاره به اين‌كه اگر مي‌خواهيد مثبت‌انديش باشيد بايد ذهن خود را بازسازي كنيد، افزود: اگر سال‌هاست كه روي نقاط منفي تمركز كرده‌ايد نگران نباشيد هنوز هم اميد هست، شما با تمركز روي نقاط مثبت مي‌توانيد ذهنيت خود را تغيير دهيد، نمي‌دانيد از كجا شروع كنيد؟ خيلي ساده است كافيست به افكار خود توجه بيشتري داشته باشيد.

 


اين روانشناس افزود: با دانستن اينكه تفكر منفي مي‌تواند شما را از دستيابي به موفقيت‌ها باز دارد تلاشتان را بيشتر كنيد كه به دنبال نكات مثبت باشيد نه منفي، مثلاً هر روز صبح كه از خواب بيدار مي‌شويد به دنبال سه نكته مثبت در زندگي روزانه خود باشيد و از آن‌ها براي ايجاد انگيزه و توانمندسازي ذهن خود استفاده كنيد.

وي ادامه داد: زماني‌كه احساس كرديد مضطرب هستيد افكار خود را به سمت نتايج مثبت سوق دهيد، اجازه ندهيد در افكار منفي غرق شويد، از آن‌ها فاصله بگيريد به جاي آن روي افكار مثبت تمركز كنيد و نتايج مثبت بيشتري را پيش بيني كنيد، ذهنتان را وادار به مثبت انديشي كنيد به زودي خواهيد ديد كه به صورت كاملاً خودكار ذهنتان مثبت‌انديش شده است.

 


درخشان بيان كرد: با خوب بودن با ديگران خوشبختي خود را تضمين مي‌كنيد، سعي كنيد احساسات ديگران را بشناسيد و با آن‌ها به مهرباني رفتار كنيد، چراكه مهرباني درحق ديگران شما را از ذهنيت منفي باز مي‌دارد، با ابراز احساسات مثبت، تفكرات منفي به مثبت سوق داده خواهد شد.

 


اين روانشناس تصريح كرد: بيشتر تفكرات منفي ناشي از تخيلات اغراق‌آميز از يك خاطره آزاردهنده يا اتفاق بدي است كه در گذشته رخ داده است، گذشته تاريكي را كه داشته‌ايد فراموش كنيد درعوض مثبت بودن را در زندگي روزمره خود جاي دهيد، نگرشي را كه حتي پنج دقيقه پيش داشتيد فراموش كنيد و تمركزتان روي لحظه‌اي باشد كه در آن زندگي مي‌كنيد.

وي با اشاره به اين‌كه براي مثبت‌انديش شدن بايد به افكار منفي بي‌اعتنايي كنيد، عنوان كرد: ما روزانه بين ۶۰ تا ۷۰ هزار فكرهاي مختلفي مي‌كنيم كه اكثر آن‌ها منفي، سمي و مخرب هستند و اگر همه آن‌ها را جدي گرفته و مورد توجه قرار دهيم به زودي روانمان را تخريب خواهيم كرد، با علم بر اينكه ما مدير كنترل افكارمان هستيم از ورود و تخريب افكار منفي به ذهنتان جلوگيري كنيد.

درخشان با اشاره به اين‌كه ما بايد از مشكلات زندگي درس بگيريم، تصريح كرد: هر اتفاقي كه در زندگي براي ما مي‌افتد با خود درسي به همراه دارد، اگر تصميم داريد كيفيت زندگي خود را بهبود ببخشيد و زندگي مثبت‌ و خوش‌بينانه داشته باشيد عاقلانه است كه از هر اتفاقي كه برايتان مي‌افتد درس بگيريد و ديد مثبتي نسبت به تمام وقايع داشته باشيد.

 


اين روانشناس افزود: يكي‌از عالي‌ترين راه‌ها براي ايجاد تفكر مثبت ابراز قدرداني از هرچه كه برايتان اتفاق مي‌افتد و در اطرافتان مي‌گذرد است، زماني‌كه شادي حاصل از سپاس‌گزاري را بچشيد ديگر هرگز راضي نخواهيد شد كه زمان و انرژي خود را با افكار استرس‌زا و دردناك هدر دهيد.

 


وي تأكيد كرد: افرادي كه به صورت روزانه و مرتب ورزش مي‌كنند احساس مثبت‌تري نسبت به بقيه دارند، ورزش با تقويت ذهن كمك مي‌كند تا جلوي ورود افكار منفي را گرفته و نكات مثبت را بيشتر مورد توجه قرار دهيد.

دندانپزشكي اميرآباد

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۵۳:۳۹ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)