مردي كه بيش از ۵۰ هزار نوزاد در رفسنجان را به دنيا آورد
مردي كه بيش از ۵۰ هزار نوزاد در رفسنجان را به دنيا آورد
بهترين متخصص زنان و زايمان تهران
سعيد ستاريان تنها متخصص مرد زنان و زايمان در رفسنجان كه طي ۴۷ سال تا كنون بيش از ۵۰ هزار نوزاد را به دنيا آورده است به دلايل حاذقي، متعهدي، مهرباني، اخلاق خوب و وظيفه شناسي لقب ستاره شهر را به خود گرفت و در آئيني از وي تجليل به عمل آمد.
خانه » اسلايد شو » مردي كه بيش از ۵۰ هزار نوزاد در رفسنجان را به دنيا آورد
سعيد ستاريان متولد سال ۱۳۱۸ در آذربايجان شرقي است؛ تخصص خود را در رشته زنان و زايمان در سال ۵۳ از دانشگاه تهران دريافت و به رفسنجان سفر مي كند و تا به امروز در رشته تحصيلي خود مشغول و فرزندان زيادي را به دنيا آورده است.
به گزراش خانه خشتي؛ وي روز دوشنبه در آئين ديدار با ستاره ها، در محل جهاد دانشگاهي رفسنجان، در مورد دليل سفر خود به رفسنجان اظهاركرد: آن زمان پزشكان هندي در رفسنجان به مداواي بيماران مي پرداختند كه يكي از پزشكان رفسنجان به نام عباس ميرزايي به دليل نبود پزشك متخصص زنان و زايمان ايراني در رفسنجان به تهران آمده و با اصرار از من درخواست حضور در رفسنجان را داشت.
ستاريان ادامه داد: من به دليل اينكه قرار بود استاديار دانشگاه تهران شوم نمي پذيرفتم ولي وقتي متوجه شدم زنان باردار در رفسنجان براي به دنيا آمدن فرزندشان يا بايد رنج سفر به شهرستان هاي مجاور از جمله يزد را متحمل مي شدند يا به خاطر اقتصاد ضعيف و فقير بودن خود يا فرزندشان تلف مي شدند پذيرفتم كه يك ماه به رفسنجان بيايم و دستيار پزشك هندي شوم.
وي افزود: عباس ميرزايي متخصص داخلي بود و آن زمان مدير بهداشت رفسنجان بود و مشكلات زايمان براي زنان باردار را كه مي ديد چاره اي جز پيدا كردن متخصص و به كارگيري وي نداشت، رفسنجان هم متخصص زنان و زايمان نداشت براي همين با پدرم آشنا بود و به تهران براي راضي كردن من آمده بود.
اين پزشك تصريح كرد: قرار بود به مدت يك الي ۲ ماه در رفسنجان بمانم امّا ۴۷ سال است كه اين يك ماه هنوز از راه نرسيده است، با يكي از دختران رفسنجان ازدواج كردم و داراي ۴ فرزند پسر هستم عشق به مهرباني مردم رفسنجان مرا در اين خطه ماندگار كرده است.
وي با اشاره به اينكه رشته مامايي و زنان و زايمان سخت ترين حرفه است و با متولد جاني سر و كار داريم افزود: دقيقه اوّل در به دنيا آمدن نوزاد خيلي مهم است بايد پزشك داراي خونسردي و قدرت باشد تا نوزاد را با رعايت اصول علمي پزشكي به دنيا بياورد در دقيقه اوّل چون اكسيژن در اين زمان بايد به مغز برسد اگر سهل انگاري شود ممكن است نوزاد عقب مانده شود و عمري هم خود و هم والدين متحمل رنج شوند.
ستاريان به زنان باردار توصه مي كند در زمان بارداري ورزش هاي پياده روي و شنا را انجام دهند و نيز از پريشان حالي و آنچه موجب افسردگي مي شود پرهيز كنند؛ كه با انجام ورزش ها و پرهيز از نشستن ها، مي توانند زايمان طبيعي بدون عوارض را به جاي زايمان به روش سزارين انتخاب كنند.
وي تأكيد كرد: در زمان حاضر زنان پياده روي نمي كنند، ورزش و دوچرخه سواري نمي كنند زندگي ها ماشيني و راحت شده و ورزش ها منسوخ شده به همين دليل زنان دوست دارند فرزندان خود را با روش عمل جراحي سزارين به دنيا بياورند.
وي كه مردي مهربان و دلسوز است هزينه هاي زايمان را اقشار بي بضاعت دريافت نمي كند و مراجعين زيادي حتي از استان هاي ديگر كشور دارد، به گفته وي طي ۴۷ سال در رفسنجان روزانه بيش از ۴ فرزند را متولد مي كند كه جمعا بيش از ۵۰ هزار نوزاد را به دنيا آورده است.
مصطفي بخشي معاون سياسي امنيتي فرمانداري رفسنجان هم در اين آئين ضمن قدرداني از زحمات اين پزشك، از مسئولان خواست به ديدار شاخص هاي شهرستان بروند و ياد كردن از آن ها بايد در مسئولان نهادينه شود.
وي افزود: پزشكي كه سال هاي زيادي از عمر خود را به دور از وطن و زادگاهش براي مردم رفسنجان خدمت كرد جاي ستايش است.
زهرا رسايي مدير جها دانشگاهي رفسنجان هم در اين آئين اظهار كرد: نقش دكتر ستاريان در بيشتر خانواده هاي رفسنجان برجسته است و بهترين خاطرات زندگي شان با اين پزشك گره خورده است.
وي افود: هر خانواده اي در اين شهرستان يك يا چند فرزند را توسط اين پزشك به دنيا آورده است.
رسايي عنوان كرد: به پاس قدزداني از وي با كميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر رفسنجان در رابطه با نامگذاري بوستان يا خياباني به نام دكتر ستاريان صحبت كرديم و قرار شد در اين كميسيون به اجماع برسند و نام اين پزشك متعهد كه بر دل هاي خانواده ها ثبت است براي بوستان يا خياباني نيز ثبت شود.
روز دوشنبه با حضور جمعي از مسئولان طي آييني با همكاري جهاد دانشگاهي رفسنجان از زحمات دكتر ستاريان قدرداني و تجليل به عمل آمد.
تشخيص ام اس با نوار عصب عضله
برچسب: ،
ادامه مطلب