onlinetabliq onlinetabliq .

onlinetabliq

ممنوعیت درج تاریخ و ساعت در آگهی ترحیم

سرهنگ جمالی از ممنوعیت درج تاریخ و ساعت در آگهی ترحیم اموات برابر مصوبات ستاد کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، سرهنگ علی جمالی ، رئیس پلیس فتا استان ایلام ، گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و برابر مصوبات ستاد کرونا ، درج تاریخ  و ساعت در آگهی ترحیم اموات ممنوع است.

مقالات بیشتر:تشریفات ترحیم سعادت آباد

او اظهار کرد: پلیس فتا با رصد فضای مجازی برابر مصوبه ستاد کرونا ، رسانه‌هایی که در فضای مجازی اقدام به درج آگهی ترحیم اموات می‌کنند به مرجع قضایی معرفی خواهند شد.

او بیان کرد: به منظور پیشگیری از انتشار ویروس کرونا انتظار می‌رود رسانه‌ها در اجرایی نمودن مصوبات ستاد کرونا ، مسئولان استان را همراهی کرده و مردم را از مراسم و تجمعات منع کنند و اطلاع رسانی‌های لازم را در خصوص مصوبات ستاد کرونا به منظور آگاه سازی عمومی مد نظر قرار دهند.

مقالات دیگر:قالیشویی پاسداران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ شهریور ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۰۲:۵۳ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

دولت جدید بایستی توجهی ویژه به جوانان داشته باشد

داور چندین دوره جشنواره ملی موسیقی جوان،این جشنواره را رویدادی در جهت اعتلای هنر و ترویج موسیقی فاخر و ریشه‌دار دانست و در آستانه دولت جدید مطرح کرد که همیشه امید هر کشوری به جوان‌هاست؛ جوان‌هایی که با فکر و ایده خوب برای افق‌های روشن تربیت شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، «داوود گنجه‌ای»، نوازنده باسابقه کمانچه حضور جوان‌ها در کنار پیشکسوتان را از نقاط قوت جشنواره دانست و گفت: داوران این جشنواره که از میان افراد پیشکسوت و جوان انتخاب می‌شوند، با خرد جمعی تصمیم‌گیری می‌کنند و تجربه و دانش را در کنار هم برای هدایت جوانان شرکت‌کننده به کار می‌بندند.

مقالات بیشتر:آموزشگاه گیتار غرب تهران

وی ادامه داد: جشنواره شورایی دارد که در راستای اعتلای هنر عمل می‌کند و تا امروز عملکرد قابل دفاعی داشته، بخصوص برای رشد جوانان و نوجوانان مستعد کشور. به نظرم این جشنواره بخصوص در این برهه از زمان بسیار مفید و آموزنده است.

به اعتقاد این نوازنده کمانچه، آنچه باعث قدرت و تاثیرگذاری جشنواره شده، ساختار درست و اصولی آن است. گنجه‌ای در این باره توضیح داد: از روز اول ساختار جشنواره درست پایه‌ریزی شده، به عملکرد آن فکر شده و طراحان جشنواره به آینده نگاه کرده‌اند. به همین دلیل عملکرد آن خوب بوده و برای جوانان پایگاهی است که آنها را به سمت آینده روشن سوق می‌دهد. البته به شرط آنکه جشنواره و برگزیدگانش از سوی دولت مورد حمایت قرار بگیرند.

گنجه‌ای پیشنهادهایی برای حمایت‌های دولتی ارائه کرد و گفت: اگر برگزیدگان این جشنواره، کسانی که ممتاز هستند و رتبه گرفته‌اند، از سوی دولت و نهادهای دولتی مورد حمایت قرار بگیرند یا تسهیلاتی به آنها اعطا شود از جمله امکاناتی برای حضور در دانشگاه،  این جشنواره می‌تواند جایگاه محکم‌تر و بهتری پیدا کند و از این هم تاثیرگذارتر باشد به شکلی که رقابت در آن، اتفاق بسیار مهمی تلقی شود چرا که این جشنواره می‌تواند جایی برای تبادل اندیشه و هنر باشد و نتایج اخلاقی و تربیتی نیز به دنبال داشته باشد.

از دیگر پیشنهادات این استاد کمانچه، راه‌اندازی یک شبکه تلویزیونی مخصوص موسیقی است. او در این باره گفت: جوان‌ها در این جشنواره خیلی خوب ظاهر شده‌اند و می‌شود آنها را به جامعه معرفی کرد. کاش صدا وسیما کانالی راه‌اندازی می‌کرد که در آن به موسیقی فاخر توجه می‌شد، بخشی از آن هم به جشنواره‌های موسیقی مانند جشنواره جوان اختصاص پیدا می‌کرد. توسعه جشنواره و معرفی برگزیدگان آن در چنین وسعتی می‌تواند علاقمندان را به اعتلای هنر و پیشرفت فرهنگ و هنر این مرز و بوم علاقمند کند.

این استاد پیشکسوت موسیقی با توجه به روی کار آمدن دولت جدید، درباره نقش این دولت در توسعه جشنواره موسیقی جوان گفت: همیشه امید هر کشوری به جوان‌هاست؛ جوان‌هایی که با فکر و ایده خوب برای افق‌های روشن تربیت شوند. جشنواره موسیقی جوان در درجه اول نیاز به حمایت مادی و معنوی دارد. باید بتوان بقای این جشنواره و کیفیت برگزاری آن را تضمین کرد و بعد در مرحله بعدی وقتی به عنوان یک جشنواره جدی و تاثیرگذار تداوم پیدا کرد، می‌شود از آن توقع داشت که جوانان را به مسیر درست علمی و هنری هدایت کند.

داوود گنجه‌ای داور چندین دوره جشنواره موسیقی جوان، این جشنواره را ثمره حرکت خودجوش هنرمندان پیشکسوت و جوان توصیف کرد و تاکید کرد: اگر در زمینه فرهنگ و برگزاری چنین جشنواره‌هایی برنامه‌ریزی صورت بگیرد، نتایجی در بر خواهد داشت که از برنامه‌ریزی در حوزه اقتصاد ریشه‌ای‌تر و موثرترخواهد بود.چون رونق زمانی اتفاق می‌افتد که فرهنگ یک جامعه رو به جلو حرکت بکند، افراد بتوانند هم اعتماد کنند، اعتقاد داشته باشند و مطمئن ‌شوند کاری که دارند انجام می‌دهند در زمینه پیشرفت کشورشان است. در نهایت مسئولان هم از این شرایط نفع خواهند برد و برای امور مملکت راهگشا خواهد بود.  

این استاد موسیقی برگزاری جشنواره موسیقی جوان در شاخه‌های مختلف را جامع‌نگری دانست و آن را یکی از نقاط قوت جشنواره برشمرد. گنجه‌ای در این باره گفت: یکی از مولفه‌های مهم تربیت برای من که در کسوت معلمی هستم و 60 سال در زمینه آموزش فرهنگ و هنر فعالیت کرده‌ام این است که آموزش شاداب و با طراوت باشد و هنر موسیقی مثل شاخه‌های دیگر هنر، طراوت و شادابی ایجاد می‌کند، در راستای همبستگی و صلح و همدلی است، انرژی سازنده ایجاد می‌کند که اگر هدایت شود می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

این داور بخش کمانچه پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان در خاتمه خاطر نشان کرد: جشنواره موسیقی جوان یک رقابت سالم ترتیب می‌دهد. بچه‌ها یاد می‌گیرند و در همان زمینه حرکت می‌کنند و اعتقاداتشان ریشه‌دار می‌شود. دوران ما وقتی دوره 5 یا 6 ابتدایی را پشت سر می‌گذاشتیم، می‌توانستیم یک نامه اداری درست و بدون ایراد بنویسیم چون دروسی که به ما ارائه کردند، محکم و ریشه‌ای و پایدار بود.  امروز هم باید همین طور باشد. کشور ما هنرخیز است، تاریخ و تمدنش از قدیمی‌ترین‌های جهان است و به همین دلیل باید روی هنر و تاریخ و تمدنش سرمایه‌گذاری‌های مادی و معنوی صورت بگیرد چون تعلیم و تربیت مانند بذری است که امروز کاشته می‌شود و سال‌ها بعد به بار می‌نشیند.

‎پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پاییز امسال به دبیری هومان اسعدی و مشارکت گسترده استادان موسیقی ایران با حمایت دفتر موسیقی و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،توسط انجمن موسیقی ایران و با همکاری بنیاد رودکی برگزار می‌‌شود.

مقالات دیگر:مشاوره حقوقی و تلفنی رایگان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ شهریور ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۲۱:۱۴ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

شرکت‌کنندگان جشنواره موسیقی جوان حرفه‌ای‌تر شده‌اند

تهران- ایرنا- داوران بخش سه‌تار پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان معتقدند سطح توانایی شرکت‌کنندگان جشنواره موسیقی جوان افزایش یافته و حرفه‌ای تر شده‌اند و به دلیل جایگاه این جشنواره نباید بگذاریم متوقف شود.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، مسعود شعاری نوازنده پیشکسوت سه تار که حضور پررنگ در بخش داوری دوره‌های مختلف جشنواره موسیقی جوان داشته، معتقد است: ایجاد و برپایی چنین جشنواره‌ای درمملکت ما ضرورت و نیاز است و با توجه به اینکه دراین سال ها خط مشی صحیح و اصولی را طی کرده، توانسته بین جوانان رقابتی درست و سازنده به وجود آورد، به ویژه افرادی که ابتدای راه هستند و نیاز است مسیری درست و استاندارد برایشان تعریف شود.

جشنواره ملی موسیقی جوان دارای قابلیتی است که می‌تواند آرام آرام سطح آموزش و کیفی نوازندگان را ارتقا بدهد زیرا شرکت کنندگان جشنواره عملا ناچارهستند مواردی را تعلیم ببینند که درآیین نامه جشنواره تعریف شده و باید اجرا شود. براین اساس یادگیری این موارد هدفمند به نوعی آموزش حرفه ای موسیقی محسوب می‌شود ومی‌تواند راهی روشن برای جوانان باشد به این دلیل که درآموختن آن کنجکاوی و تلاش بیشتری خواهند داشت. به عنوان مثال درآموزش بداهه نوازی یا موسیقی دستگاهی و کلاسیک ایرانی، گروه‌هایی هستند که این موسیقی درست و ریشه‌ای را در ژانرهای مختلف برای جوان ها تشریح می کنند.

مقالات بیشتر:آموزشگاه موسیقی غرب تهران

وی افزود: البته نباید فراموش شود درهمه جای دنیا جشنواره‌ها یکسان نیستند و با توجه به مسائل روزدنیا و موسیقی عصرحاضر همچنین مسائل علمی و سلیقه زیباشناسی، موسیقیدانان نیاز است یک سیر تکاملی را طی کنند و به همین دلیل در برخی موارد تغییراتی را در این زمینه شاهد هستیم علی الخصوص که در حال حاضر جشنواره‌ها با دوره کرونا همراه شده‌اند و در چنین روزگاری ضرورت دارد هنر و موسیقی خود را با مسائل روز دنیا پیوند بزنند و حتی جلوتر هم حرکت کنند. براین اساس نیاز است از رسانه ها و امکانات علمی در این زمینه برای چنین جشنواره‌هایی بهره ببرند تا این رویداد بزرگ متوقف نشود.

این نوازنده درباره تاثیرگذاری جشنواره ملی موسیقی جوان درجامعه گفت: طی سال ها تجربه دراین زمینه به این نتیجه گیری رسیده ام جوانانی که درسنین پایین دراین جشنواره شرکت می‌کنند آرام آرام یک نوازندگی حرفه‌ای را آموزش می‌بینند و تجربه می‌کنند.

این آهنگساز تاثیرگذاری جشنواره ملی موسیقی جوان در نسل جوان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: درحال حاضر کودکان و نسل نوجوان موسیقی ایران در سطح بسیار خوبی ظاهر شده اند و این موضوع اتفاق بسیار مهمی است؛ زیرا درمقایسه با ۳۰-۴۰ سال قبل و رده سنی نوازنده‌ها، امروزه این سطح  نوازندگی به لحاظ کیفی، ارتقا بسیاری پیدا کرده است و این نگاه از وجود همین جشنواره‌ها برخاسته و در کنار آن حضور استادان بنام کشوراست که در رشته‌های مختلف موسیقی در یک جا جمع شده اند و برای هم خط مشی درست تعریف خواهند کرد.

البته برای بهترشدن جشنواره نیازبه زمان بیشتری است زیرا می تواند خیلی از این بهتر باشد و همچنان وضعیت ایده آلی ندارد اما همین که در شرایط فعلی شاهد برگزاری این جشنواره هستیم و اساتید با انگیزه و عشق حضور دارند، می‌تواند خوب باشد.

 

شعاری ایده آل بودن جشنواره ملی موسیقی جوان را توجه به خلاقیت بیشترعنوان کرد و افزود: باید اتفاق نظر بیشتری درخصوص مبحث خلاقیت صورت بگیرد و به سمتی حرکت کنیم که صرفا از تکرار مکررات جلوگیری شود و در نسل جوان انگیزه بیشتری ایجاد شود. تاکید این است که روی خلاقیت بیشتر جوانان و پایه رهنگی درست، توجه بیشتری شود.

او درباره تفاوت و دستاورد جشنواره ملی موسیقی جوان با دیگر جشنوارها نیز بیان کرد: جشنواره ملی موسیقی جوان صرفا یک جشنواره رقابتی نیست که فقط ارائه موسیقی مد نظر باشد، بلکه بستری کاملا علمی دارد و رقابت‌ها در بستری درست و کارشناسانه برگزار می شود به همین دلیل آیین نامه آن هم نسبت به جشنوارهای دیگر متفاوت است.

بهروز همتی: سطح توانایی شرکت کنندگان جشنواره موسیقی جوان حرفه‌ای تر شده است

بهروز همتی داور بخش تار و سه تار پانزدهمین جشنواره موسیقی نیز با مثبت ارزیابی کردن چهارده دوره جشنواره موسیقی جوان گفت: سطح نوازندگی وانگیزه جوانان بسیارخوب است. به خصوص درشهرستان‌ها بسیاربا انگیزه ظاهرشده‌اند و به عقیده من برخی ازشرکت کنندگان شهرها و شهرستان‌های مختلف کشور حتی از تحصیل کرده‌های موسیقی که عضو رسمی آکادمی‌های موسیقی هستند جدی‌تر و حرفه‌ای‌تر کار کرده‌اند و در بخش تار و سه تار که داوری آن را بر عهده دارم به لحاظ نوازندگی، درسطوح بالایی قراردارند.

به گفته این نوازنده تجربه سال ها حضوردراین جشنواره بیانگراین است که حضور تعداد گروه های سنی پایین بیشتربوده و با جدیت بیشتری درجشنواره فعالیت می‌کنند و علاقه‌مندی بیشتری نشان می‌دهند. اما درگروه‌های سنی بالاتر بخصوص «ج» به دلیل مشغله کاری و گرفتاری‌های زندگی یا شرایط سنی برای شرکت درجشنواره دچار تردید هستند و نسبت به گروه‌های ب و الف تعداد کمتری حضوردارند.

در مجموع ارزیابی خوب ومثبتی از جشنواره دارم وخوشبختانه سال به سال سطح نوازندگی شرکت کنندگان بالاترمی رود. به گونه ای که گاهی بنا به تدبیردبیرجشنواره وبرگزار کنندگان آن مجبورمی شویم مواد آزمون را کمی سخت‌ترکنیم تا درسطح بالاتری ظاهر شوند. البته این نگاه به این دلیل است که سطح توانایی شرکت کنندگان حرفه‌ای تر شده است.

همتی درباره تاثیرگذاری جشنواره ملی موسیقی جوان درنگاه جامعه و نسل جوان بیان کرد: جشنواره ملی موسیقی جوان، یک جشنواره غیرمناسبتی است ومتفاوت با دیگرجشنواره‌هایی است که درکشور برگزار می‌شود و براین اساس جامعه هم نسبت به کارهای حرفه‌ای‌تر،انگیزه بیشتری دارد و این نگاه درمنظرشرکت کنندگان وخانواده‌های آنها تاثیرگذای بسیاری داشته است.

هنربه خصوص موسیقی نسبت به دیگرهنرها عرصه کمتری برای هنرنمایی دارد البته جالب است بدانید برخی ازهنرمندان عزیزی که امروزدرجشنواره‌های مختلف خوش می درخشند و موسیقی را بصورت آکادمیک و درسطوح دانشگاهی دنبال می کنند برخاسته از همین جشنواره موسیقی جوان هستند و این امر موجب شده ارزیابی بهتری از خود داشته باشند و تصمیماتی بگیرند که درآینده موسیقی ایران اثر گذار باشد.

وی در پایان درباره حمایت ۱۰۰ داور شناخته شده موسیقی ایران که به نوعی اعتبار این جشنواره محسوب می شوند، گفت: بخشی از این حمایت و دلسوزی برخاسته ازاحساس مسئولیتی است که نسبت به موسیقی داریم زیرا درون هر کدام از ما این احساس وجود دارد که یک قدم کوچک برای موسیقی برداریم تا جوانان انگیزه و اشتیاق بیشتری داشته باشند و آنها را به موسیقی علاقه‌مند کند.

وقتی به عنوان داور نظاره‌گر اجرای شرکت کنندگان هستم از دیدن این همه استعداد و شوق و ذوق خانواده‌ها و بچه‌ها انرژی می‌گیریم و بیشتر از اینکه ما دراین زمینه آموزش بدهیم از نظر روحی درس می گیریم .نکته دیگر اینکه داوری کردن امر ساده ای نیست اگر دقت نظر لازم و احساس مسئولیت نداشته باشید می تواند اثر منفی بگذارید. سعی ما این است  با تمام حوصله فیلم‌های ارسال شده را ببینیم و بعد تصمیم گیری کنیم.

پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پاییز امسال به دبیری هومان اسعدی و مشارکت گسترده استادان موسیقی ایران با حمایت دفتر موسیقی و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،توسط انجمن موسیقی ایران و با همکاری بنیاد رودکی برگزار می‌شود.

مقالات دیگر:بهترین وکیل ارومیه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ شهریور ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۴۰:۴۴ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

5 گیاه تنظیم‌کننده هورمون‌های بدن

تهران (پانا) - برخی گیاهان می‌توانند بر سطح هورمون‌ها در بدن و همچنین سایر عملکردهای مرتبط با سیستم غدد درون ریز تأثیر بگذارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اگر اهل آشپزی باشید احتمالا بیشتر با استفاده از گیاهان در انواع غذاها آشنایی دارید. هزاران سال است که گیاهان در مراقبت های بهداشتی، مناسک معنوی و سایر موارد مورد استفاده قرار می گیرد. به طور سنتی، برخی از گیاهان حتی برای متعادل سازی سطح هورمون‌ها در بدن استفاده می شده است. اگرچه تحقیقات دقیق در مورد این موضوع محدود است، اما برخی شواهد نشان می دهد که برخی گیاهان می توانند بر سطح هورمون ها در بدن و همچنین سایر عملکردهای مرتبط با سیستم غدد درون ریز تأثیر بگذارند.

مقالات بیشتر:گل فروشی آنلاین

با این وجود، جدا کردن واقعیت از داستان هنگام استفاده از گیاهان برای کاربردهای پزشکی یا بهداشتی، می تواند دشوار باشد. به همین دلیل ما این علم را الک کرده و لیستی از 5 گیاه را گردآوری کرده ایم که همه آنها دارای استدلال قوی برای حمایت از برخی ادعاهای متعادل کننده هورمون می باشند.

بی تردید مطمئن ترین و م موثرترین روش های استفاده از گیاهان دارویی برای متعادل سازی سطح هورمون ها همچنان نامشخص است. در بعضی مواقع، اطلاعات نادرست پیرامون داروهای گیاهی و تغذیه، شناخت اینکه کدام ادعا در مورد گیاهان دارویی معتبر است و شواهد آن قابل تأیید است، دشوار می باشد. برخی از داروهای گیاهی ممکن است برای برخی از افراد ایمن و مفید بوده و برای برخی دیگر خطرناک باشد. خانم های باردار و شیردهی که از هورمون درمانی استفاده می کنند، با اختلالات غدد درون ریز یا سلامت روانی زندگی دست و پنجه نرم کرده یا مبتلا به سرطان هستند، به طور ویژه در معرض خطر عوارض جانبی و خطرناک مصرف سرخود داروهای گیاهی هستند.

ارتباط هورمون ها با سلامتی

هورمون ها پیام رسان های شیمیایی هستند که به سلول های بدن کمک می کنند تا ارتباط برقرار کرده و اقدامات مختلفی را تحریک کنند. آنها بستر سیستم غدد درون ریز بدن شما به حساب می آیند که رشد، تولید مثل، متابولیسم، دما و حتی روحیه شما را تنظیم می کند. هورمون ها و سیستم غدد درون ریز بدن شما را در حالت متعادل هموستاز نگه می دارند. بنابراین، عدم تعادل هورمونی - هورمون خاصی بسیار کم یا زیاد باشد – می تواند عوارض جانبی مضر به همراه داشته باشد.

استرس، ناباروری و اختلالات غدد درون ریز مانند بیماری تیروئید تنها تعدادی اندک از مواردی است که می تواند ناشی از عدم تعادل هورمونی باشد. زنان در دوره های مشخصی از چرخه زندگی خود، به ویژه در دوران بلوغ ، بارداری و یائسگی، دچار تغییرات طبیعی در سطح هورمون های خود می شوند. به همین ترتیب، مردان نیز ممکن است علائم عدم تعادل هورمونی را در دوران بلوغ یا با افزایش سن تجربه کنند، اگرچه اغلب با سرعت بسیار کندتر و کمتر از زنان است.

سیاه دانه

گل نیجلا به کالونجی یا سیاه دانه نیز معروف است. گلهای آن دانه های ریز سیاه و غنی از آنتی اکسیدان تولید می کنند. این دانه ها دارای خواص دارویی بوده زیرا حاوی تیموکینون - نوعی ماده مغذی گیاهی یا ترکیب گیاهی هستند.درمان سندروم تخمدان پلی کیستیک که زنان در سن باروری را درگیر می کند یکی از تاثیرات مصرف سیاه دانه است.

 

تنظیم انسولین، استروژن، تستوسترون، هورمون لوتئین ساز و هورمون تیروئید از جمله موارد دیگری است که از سیاه دانه کمک گرفته می شود.

جینسینگ

جینسینگ در داروهای گیاهی بسیار مورد توجه است و بسیاری از مکمل ها، چای ها و پودرهای ریشه آن به طور گسترده در دسترس هستند. گفته می شود این گیاه با تعدیل محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-آدرنال (HPA) مغز به بدن شما کمک می کند تا بر استرس غلبه کند. محور HPA چندین هورمون - از جمله کورتیزول - را تولید و آزاد کرده و پاسخ بدن شما به استرس را آغاز می کند.

ریشه کوهوش سیاه

کوهوش سیاه از خانواده سیاه دانه محسوب می شود. ریشه این گیاه معمولا به صورت چای، کپسول یا عصاره تهیه می شود. هم از نظر تاریخی و هم در حال حاضر، کوهوش سیاه برای حمایت از مشکلات زنانه مانند بی نظمی قاعدگی ، سندرم قبل از قاعدگی (PMS) و علائم یائسگی استفاده می شود.

پنج انگشت

این ماده اغلب با گیاهان دیگری مانند کوهوش سیاه ترکیب شده و به عنوان دارویی برای درمان علائم یائسگی و حمایت از سلامت باروری زنان به بازار عرضه می شود.

مرزنجوش

مرزنجوش و انواع دیگر درختچه های گیاهی از تیره Origanum مانند پونه کوهی، در طب سنتی برای بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. یک مطالعه اخیر نشان داد که موشهای القا شده با Pغیر مجاز می باشد پس از درمان با عصاره مرزنجوش، سطح استرادیول - هورمون تولید شده توسط تخمدان ها - را بهبود بخشیده اند.

مقالات دیگر:مرکز توانبخشی سالمندان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۱۸:۲۰ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

حق پرستاری از معلولان برای تمامی افراد به صورت ماهیانه واریز خواهد شد

در ماه سه خدمت تخصصی توانبخشی مانند فیزیوتراپی، کار درمانی، پرستاری، روانشناسی مدد کاری و... به افراد دارای معلولیت تعلق می‌گیرد

شفاآنلاین>سلامت>سراج گفت: حدود ۱۷ هزار و۵۰۰نفر از خدمات توانبخشی در منزل استفاده می‌کنند و حدود۷ هزار و ۶۰۰ نفر نیز از خدمات مراقبت در منزل استفاده می‌کنند.

به گزارش شفاآنلاین:مصطفی سراج مدیرکل دفتر امور مراکز توانبخشی و مراقبتی در رابطه با حق پرستاری برای معلولان شدید روان مزمن سرپرست خانوار اظهار اظهار کرد: حق پرستاری برای افراد، چه سرپرست خانوار باشند و چه نباشند با توجه به افزایشی که در تیرماه داشتیم مبلغ ۱ میلیون تومان به صورت ماهیانه واریز می‌شود.

مقالات بیشتر:فیزیوتراپی در منزل شرق تهران

وی افزود: چند درصد از کمک هزینه افراد دارای معلولیت سازمان بیماران روانی مزمن پرداخت شده البته حق پرستاری که در ماده ۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت ذکر شده است شامل افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید نیازمند و افراد دارای معلولیت‌های چندگانه نیازمند که در خانواده حضور دارند شامل این افراد می‌شود.

سراج بیان کرد: بیش از ۵۰ درصد افراد دارای معلولیت، دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند که تعداد این افراد حدود۸۰۰ هزار نفر است هرچند طبق برآورد‌های ما و با توجه به صراحتی که در ماده ۷ ذکر شده است حدود ۵۰۰هزار نفر مشمول دریافت حق پرستاری می‌شوند که مجدد الویت بندی صورت می گیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: به طور مثال معلولین خیلی شدید که در دهک‌های در آمدی پایین‌تر هستند در الویت قرار می‌گیرند به همان نسبت افراد دهک‌های درآمدی بالاتر در الویت‌های بعدی قرار می‌گیرند؛ در حال حاضر حدود۳۲ هزار نفر افرادی که در خانواده هستند تحت پوشش حق پرستاری هستند و حدود۲۸ هزار نفر هم افراد دارای آسیب نخاعی که در مجموع به حدود۶۰هزار نفر از افراد حق پرستاری تعلق می‌گیرد.

سراج همچنین گفت: از این ۶۰ هزار نفر افراد دارای آسیب نخاعی که دارای معلولیت شدید و خیلی شدید باشند عمدتاً پشت نوبت قرار نمی‌گیرند و افرادی که تحت پوشش قرار می‌گیرند معمولا در یک پروسه چند ماهه برای این افراد برقرار میشود.

وی در ادامه بیان کرد: برای افرادی که جزء سایر گروه‌های معلولین هستند سال گذشته سازمان به ۱۲ هزار نفر ۲۰ هزار نفر اضافه کرد و مجموع تعداد به۳۲ هزار نفر رسید و پیش‌بینی ما بر این است که بیش از۴۰۰هزار نفر مشمول دریافت حق پرستاری می‌شوند که امیدواریم با اعتباری که از ناحیه دولت و حمایت مجلس در نظر گرفته می‌شود ان شاءالله این افراد نیز مشمول دریافت حق پرستاری شوند.

سراج همچنین در خصوص ارائه خدمات توانبخشی و مراقبتی در منزل اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵هزار نفر تحت پوشش این دو فعالیت هستند که حدود ۱۷ هزار و۵۰۰نفر از خدمات توانبخشی در منزل استفاده می‌کنند و حدود۷ هزار و ۶۰۰ نفر نیز از خدمات مراقبت در منزل استفاده می‌کنند.

وی در ادامه گفت: در ماه سه خدمت تخصصی توانبخشی مانند فیزیوتراپی، کار درمانی، پرستاری، روانشناسی مدد کاری و... به افراد دارای معلولیت تعلق می‌گیرد همچنین یارانه‌ای که دولت پرداخت میکند مبلغ پانصد هزار تومان به ازای هر فرد است که به مراکز ارائه دهنده این خدمات پرداخت میشود.

 

سراج تاکید کرد: در زمینه مراقبت در منزل هر فرد ۳۲ ساعت خدمات مراقبتی دریافت می‌کند که در ماه این مبلغ حدود ۱ میلیون تومان است.

مقالات دیگر:عروس سرا غرب تهران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۱۵:۳۴ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

خطرات جدی نگاه کردن مداوم به گوشی همراه

یک متخصص فیزیوتراپی درباره اختلالات ناشی از نگاه کردن مداوم به صفحات الکترونیک و تلفن همراه توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت البیان، دکتر مدونا نعیم، متخصص فیزیوتراپ با بیان اینکه استفاده نادرست از فناوری بر ما تأثیر منفی می‌گذارد، تأکید کرد: برخی افراد به مدت طولانی به تلفن همراه نگاه می‌کنند که منجر به بی حسی بازو و انگشتان می‌شود.

مقالات بیشتر:فیزیوتراپی قیطریه

مدونا افزود: هنگام استفاده از تلفن همراه باید آن را به سمت بالا برد؛ زیراهنگام استفاده از گوشی، نگاه کردن به پایین بسیار خطرناک است.

او توضیح داد: استفاده اشتباه از تلفن همراه باعث ایجاد درد شدید در قفسه سینه و منجر به مشکل در تنفس می‌شود.

این متخصص به فیزیوتراپ‌ها و کاربران دستگاه‌های الکترونیکی توصیه کرد و گفت: این کاربران روی صندلی بنشینند، بازو‌ها را صاف کرده و دستگاه الکترونیکی را مقابل چشم خود نگه دارند.

مدونا تاکید کرد: هرچه کج شدن گردن هنگام استفاده از تلفن همراه بیشتر باشد، فشار وارد بر مهره‌ها تا ۲۰ درصد بر روی گردن بیشتر می‌شود. این نشان می‌دهد که بی حسی بازو‌ها در نتیجه این وضعیت ممکن است باعث افزایش طول گردن و درد گرفتن انگشتان شود.

مقالات دیگر:وکیل خوب ارومیه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۲۴:۰۲ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

تقویت صنعت فرش، خروج از بنگاه‌داری و رفع موانع تولید؛ مطالبه نمایندگان از فاطمی

نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس، تقویت صنعت فرش، خروج از بنگاه داری، رفع موانع تولید و انتصاب نیروهای سالم را از جمله مطالبه اعضای این کمیسیون از وزیر پیشنهادی راه دانست.

گراف کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی

حسن نوروزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست امروز ( یکشنبه، 24 مردادماه) کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با سیدرضا فاطمی امین وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت، گفت: نمایندگان در این نشست موضوعاتی مانند توجه به تجارت داخلی و خارجی، بازرگانی داخلی و خارجی، تقویت صنعت فرش، خروج از بنگاه‌داری، تقویت شهرک‌های صنعتی، انتصاب نیروهای سالم، رفع موانع تولید از طریق مسئولان محلی را مورد تاکید قرار دادند.

مقالات بیشتر:بهترین قالیشویی شهران

وی افزود: همچنین تقویت برند در وزارت صمت، توجه به اقتصاد درون زا و برون زا، تقویت صنعت داخلی، جذب صنایع هایتک از خارج، جهت دادن به بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در صمت، تقویت و کنترل معادن از جمله مطالبات نمایندگان دانست که باید در کانون توجه وزیر صمت آینده قرار گیرد.

نماینده مردم بهارستان و رباط کریم در مجلس یازدهم ادامه داد: نمایندگان تاکید داشتند که دولت نباید مدیرعامل شرکت‌هایی که سهام آنها مربوط به بخش خصوصی است را تعیین و انتخاب کند بلکه بخش خصوصی خودش باید انتخاب کند به عنوان مثال انتخاب مدیرعامل خودروسازان توسط بخش خصوصی کاهش قیمت خودرو را در پی دارد.

وی یادآور شد: وزیر پیشنهادی هم برنامه‌های کوتاه مدت خود در حوزه تجارت بین المللی، تقویت وضعیت صمت در استان‌ها و شهرستان‌ها و پروژه‌های تحولی را ارائه کرد و همچنین تکمیل سامانه اطلاعات کسب و کار، سامانه جامع تجارت، گسترش تامین مالی زنجیره ای، راه‌اندازی صندوق‌های ارزی، تقویت سکوهای خدمات کسب و کار، شرکت‌های بازرسی، هماهنگی بین بنگاه‌های صنایع غذایی، بنگاه‌های خودروسازی، لوازم خانگی، تجهیزات ماشین آلات، صنایع معدنی، نساجی و پوشاک و شیمیایی و توجه به پروژه مدیریت بخش سازمانی، تعریف مدیران گام دوم انقلاب، پروژه اصلاح ساختار بنگاه خدمات و اشتغال مرزنشینان و مناطق محروم را از جمله اولویت هایی دانست که در صورت رای اعتماد مجلس در سرلوحه برنامه خود قرار خواهد داد./

مقالات دیگر:وکیل ارومیه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۴:۲۳:۳۰ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

«قانون پیمان ارزی» صادرات صنایع دستی را به صفر رسانده است

عباس شیردل گفت: قانون پیمان ارزی به نوعی به حوزه فرش و صنایع دستی تحمیل شده و صادرات را تا حد زیادی کاهش داده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، عباس شیردل رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان در تشریح وضعیت نامناسب کارگاه‌های صنایع دستی پس از همه‌گیری بیماری کرونا، اظهار داشت: خیلی از کارگاه‌های ما تعطیل و یا نیمه تعطیل شده‌اند، بدین معنا که اکنون هیچ کارگاهی نیست که با ظرفیت کامل خود فعالیت کند چراکه خروجی و صادرات فرش و صنایع دستی ما به موجب قانون پیمان ارزی که ایجاد شد به صفر رسیده است.

او افزود: متأسفانه مسئولان سازمان صنایع دستی با دادن آمار دروغ در کل کشور که منظور معاونت صنایع دستی کل کشور است، دیگر مسئولان را به گمراهی می‌کشانند و آماری پیرامون میزان صادرات چمدانی اعلام می‌کنند، درحالیکه در زمان کرونا ما اصلاً میزبان مسافر چمدانی در کشور نبوده‌ایم که بخواهیم آمار صادرات چمدانی در پی آن داشته باشیم.

مقالات بیشتر:بهترین قالیشویی شهرک آزادی

رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان با بیان آنکه متأسفانه این آمار‌های دروغ و این چندمیلیون صادراتی که مطرح کرده‌اند موجب شکل‌گیری خیال نادرستی پیرامون صادرات محصولات صنایع دستی از سوی مسئولان نسبت به این حوزه شده، بیان کرد: ما به موجب قانون پیمان ارزی صادراتی نداریم و بسیار اندک است و بهترین راهکار آن است که قانون پیمان ارزی که به نوعی به حوزه فرش و صنایع دستی تحمیل شده را لغو کنند.

او با بیان آنکه ۷ سال است که در دولت آقای روحانی یک نفر هم از هنرمندان جدید بیمه نشده‌اند، ادامه داد: در نهایت با فشاری که در دو سال پیش آوردند مبنی بر آنکه بیمه کسانی که فوت شده‌اند یا بازنشست شده‌اند را به دیگران واگذار کنند، در نهایت موجب شد حدود ۴۰۰ نفر بیمه شوند، متأسفانه سازمان صنایع دستی که خود یکی از بازوان دولت است بیمه شدگی جدیدی را انجام نداده و تمام کسانی که بیمه هستند پیش از این ۷ سال بیمه شده‌اند.

وام با سود ۱۲ درصد توجیه اقتصادی ندارد

شیردل پیرامون تسهیلات اختصاص داده شده به اقشار فعال در حوزه صنایع دستی و عمل به وعده‌ها از سوی مسئولان ذی‌ربط، گفت: تسهیلاتی که دولت آقای روحانی گذاشتند این بود که به هرکارگاهی که کارگاهش را تعطیل نکند و همچنان نیز کارگرانش بیمه‌شان را پرداخت کنند، وام ۱۵ میلیونی با سود ۱۲ درصد پرداخت شود. حال سوال آن است که این مبلغ جوابگوی یک ماه یک کارگاه هست؟ به اینکه اصلاً وام نمی‌گویند، چرا که وام را باید با سود زیر ۴ درصد ارائه دهند تا توجیه اقتصادی داشته باشد.

او ادامه داد: ما هر چه که اکنون تولید می‌کنیم باید آن‌ها را انبار کنیم و در صورتی که زیر ۴ درصد و به صورت طویل‌المدت این تسهیلات را ارائه می‌دادند برای ما معنا و مفهوم داشت. اما متأسفانه به این نوع تسهیلات هیچ توجهی نشد.

تمام حرف‌های ارائه تسهیلات، شعار بود

رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان با بیان آنکه تمام وعده‌هایی که برای تسهیلات دادند تنها حرف در باد بود، خاطرنشان کرد: هیچ بخششی در کار نبود، حتی فریب هم دادند و گفتند آن‌هایی که وام‌هایشان در حال عقب افتادگی‌است با این افراد سازگاری صورت می‌گیرد و بانک باید پیرامون مباحث ضامن و این موارد همراهی کند، اما تمام این‌ها شعار بود و همه بانک‌ها ضمن آنکه اخطار دادند هزینه دیرکردشان را نیز دریافت کردند.

 

او با اشاره به آنکه تمام شعار‌ها تنها در تلویزیون برای زیبایی بود، ادامه داد: در این ۷ سال هیچ هنرمند جدید و هیچ بیمه‌شدگی جدیدی نتوانست بیمه شود و سازمان میراث فرهنگی می‌گوید که ما در اصفهان در بخش‌های مختلف ۶۰ هزار تولید کننده صنایع دستی در عرصه‌های مختلف داریم، و این تعدادی که اعلام می‌کند باید آمار دقیق بیمه‌شدگان را از سازمان میراث فرهنگی دریافت کرد.

مقالات دیگر:مرکز توانبخشی سالمندان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۰۸:۱۶ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

سال گذشته ۲۰۰ هزار دلار فرش تولیدی استان مرکزی به خارج از کشور صادر شد

ساوه - ایرنا - معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: در سال گذشته و با تلاش فرشبافان این استان حدود ۲۰۰ هزار دلار درآمد ارزی حاصل از صادرات این کالا به کشورهای خارجی داشتیم.

«جعفر اصغری» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: پارسال در مجموع یک هزار و ۴۱۴ مترمربع فرش بافته شده در استان مرکزی به کشورهای لوکزامبورگ، چین و ژاپن صادر شد.

مقالات بیشتر:قالیشویی سردارجنگل

وی افزود: در همین مدت ۹۶ فقره تسهیلات مشاغل خانگی به قالیبافان استان مرکزی پرداخت شد که از این تعداد ۹۱ مورد به فرشبافان مستقل و پنج مورد هم برای پشتیبانی از طرح های فرشبافی با مجموع کل ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات اعطایی بود.

اصغری همچنین از پرداخت ۷۱ میلیارد ریال تسهیلات روستایی و عشایری ویژه شرایط کرونا به فرشبافان استان مرکزی در سال گذشته به عنوان یکی دیگر از اقدامات حمایتی از تولیدکنندگان این عرصه یاد کرد.

وی گفت: در سال گذشته همچنین ۳۲ هزار و ۷۴۳ فقره کارت موقت فرشبافی برای فعالان این حوزه در سطح استان مرکزی صادر شد و شمار فرشبافان بیمه شده تامین اجتماعی نیز به ۹ هزار و ۶۰۰ نفر افزایش یافت.

به گفته معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی، اکنون ۶۰ کارگاه متمرکز و غیرمتمرکز دارای پروانه در شهرستان های مختلف فعال هستند ضمن اینکه ۴۳ کارگاه هم در انتظار تمدید مجوز قرار دارند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: شهرستان های ساوه و اراک در زمینه تولید فرش در سطح استان عملکرد قابل توجهی نسبت به سایر مناطق دارند و تاکنون ۴۷ فقره تسهیلات سامانه کارا به مبلغ ۱۰ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال به فرشبافان فعال در سطح شهرستان ساوه و چهار فقره تسهیلات نیز به فعالان تولید فرش در شهرستان اراک به ارزش هفت و نیم میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی مجموع تسهیلات پرداختی سامانه کارا به فرشبافان سراسر استان مرکزی را ۶۵ فقره به مبلغ ۱۳ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال عنوان کرد.

مقالات دیگر:دفتر عقد شیک


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۴۷:۱۰ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)

مردم‌ها مقصرند یا بانک‌ها؟

اقشار ضعیف جامعه که بیش از سایرین نیاز به حمایت دارند، از امکان کمتری برای دریافت تسهیلات بانکی برخوردارند و همین مسئله باعث می‌شود بیشترین میزان تسهیلات در اختیار اقشار توانمند قرار گیرد.

به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه 598، در یکی دو سال اخیر گزارشاتی تحت عنوان "خرید و فروش وام ازدواج" در رسانه‌ها منتشر شده است، این گزارش‌ها ناظر بر معاملاتی است که آگهی آن به صورت عمومی در فضای مجازی منتشر می‌شود پس بدون شک این مسئله در واقعیت عمیق‌تر از آن چیزی است که در رسانه‌ها اشاره شده و نیاز به بررسی دارد.

مقالات بیشتر:دفتر ازدواج شیک غرب تهران

فروش وام ازدواج توسط یک زوج جوان که در بدو زندگی مشترک‌شان هستند به این معنا نیست که نیازی به وام ندارند، جوانی که وام ازدواجش را می‌فروشد بیش از دیگران نیازمند تسهیلات بانکی است اما شرایط به گونه‌ایست که نمی‌تواند ضامن معتبر به بانک معرفی کند لذا از خیر وام گرفتن می‌گذرد.

علیرغم دستورالعمل هایی که بانک مرکزی صادر کرده است، بانک‌های عامل در پرداخت وام به سلیقه خود عمل می‌کنند و شرایطی قرار می‌دهند که مبادا اقساط‌شان به تعویق بیافتد، سخت‌گیری بانک‌ها شرایطی را بوجود می‌آورد که بخشی از متقاضیانِ وام از گردونه دریافت تسهیلات دولتی حذف شوند.

برخی بانک‌ها بنابه سلیقه‌ی خود دریافت وام را مشروط به معرفی کارمند رسمی دولت به عنوان ضامن می‌کنند و ارائه گواهی کسر از حقوق نیز بخش دیگری از شرایطی است که مسیر دریافت وام را برای متقاضیان ناهموارتر می‌نماید، البته این مشکلات مربوط به همه متقاضیان نیست چراکه بسیاری از افراد در بین اقوام و آشنایان خود کسانی را دارند که کارمند رسمی باشند اما هرچقدر به طبقات ضعیف جامعه وارد می‌شویم نسبت کمتری از افراد را داریم که کارمند باشند.

به زبان ساده‌تر این موضوع دور از انتظار نیست که اکثر اقوام و دوستان یک کارگر ساختمانی مثل خودش کارگر باشند و اکثر اقوام یک معلم یا فرضا پرستار همچون خودشان معلم یا پرستار باشند؛ نمی‌توان انکار کرد که شرایط و قوانین وام‌دهی به گونه‌ای وضع شده که قشر کارگر با محدودیت‌های بیشتری روبرو است، کارمند دولت می‌تواند حقوق خودش را ضامن وام قرار دهد یا اینکه با سایر همکارانش به صورت ضربدری ضامن یکدیگر شوند اما یک کارگر روزمزد حقوق ثابت ندارد و اکثر هم‌قطارانش نیز در همین شرایط قرار دارند.

شیوه ارائه تسهیلات حمایتی در نهایت وضعیتی را بوجود می‌آورد که اقشار ضعیف جامعه که بیش از سایرین نیاز به حمایت دارند، از امکان کمتری برای دریافت تسهیلات برخوردارند و همین مسئله باعث می‌شود بیشترین میزان تسهیلات در اختیار اقشار توانمند قرار گیرد؛ به عبارتی قوانین در درون خود موید یک بی‌عدالتی در سطح جامعه هستند، این حکایت همان ضرب‌المثلی است که "هر که بامش بیش، برفش بیشتر"

مقالات دیگر:بهترین وکیل خانم در تهران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۱۳:۴۸ توسط:onlinetabliq موضوع: نظرات (0)